teknikjobb.se

Underhållsledare – Stockholm

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2020-01-27

Ansök nu

Underhållsledare – Stockholm

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vi har ett stort inflöde av nya kunder och söker därför underhållsledare som kan axla ett spännande och utvecklande arbete i vår framgångsrika avdelning Stationsunderhåll Stockholm. För rätt person erbjuder vi en intressant tjänst med blandade arbetsuppgifter mellan teknik och projektledning. Vi är övertygade om att den viktigaste egenskapen för att lyckas som Underhållsledare är ditt eget driv för att nå uppsatta mål.
 
Din roll som Underhållsledare
Vi erbjuder ett ansvarsfullt arbete där du leder medarbetarna i det dagliga arbetet för att på bästa sätt leverera professionella underhållstjänster i våra kunders elanläggningar. Som underhållsledare ansvarar du för planering och genomförande av våra underhållsprojekt så att dessa levereras till rätt kostnad, tid och kvalité i enlighet med våra kundavtal. Arbetet har dessutom ett stort tekniskt innehåll där du kommer att bidra med dina kunskaper om apparater och komponenter i en ställverksmiljö. Underhållsprojekten består av ett flertal uppdrag i varierande omfattning som vardera kan pågå i allt från någon timme till flera månader. Uppdragen avser förebyggande och felavhjälpande underhåll av apparater och komponenter samt mindre byggprojekt i våra kunders elanläggningar som omfattar spänningsintervallet 10-400 kV.
 
Dina huvudsakliga ansvarsområden är att säkerställa att våra marknadsledande arbetsmiljörutiner följs samt ansvara för genomförande och ekonomiskt utfall av dina projekt. I arbetsuppgifterna ingår löpande kontakt med medarbetare, kunder och underentreprenörer.
 
Dina kvalifikationer
Vi söker dig som vill ha ett utvecklande arbete med kunden i fokus där du leder och planerar underhållsarbeten. Du har i grunden ekonomisk eller teknisk utbildning eller motsvarande erfarenheter. Relevant KY-utbildning eller annan vidareutbildning kan vara meriterande. Det kan även vara meriterande om du har arbetat som underhålls- eller projektledare inom liknande branscher. Du talar och skriver svenska flytande. B-körkort är ett krav då resor ingår i tjänsten. Du är en van datoranvändare med god systemförståelse som har lätt för att lära dig nya system.
 
För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om samarbete med andra, både internt och externt. Du är en ansvarstagande ledare som har ett stort engagemang och driv för dina uppdrag. Du motiveras av att erbjuda service och hög kvalitet, du agerar alltid affärsmässigt med ett gott entreprenörskap. Vi vill att du i din roll aktivt bidrar till att vår arbetsmiljö ska förbli branschens bästa och säkraste. Säkerheten kommer alltid först inom Vattenfall Services.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten: kontakta rekryterande chef Jonas Gustavsson, tfn 070-655 73 46. För mer information om rekryteringsprocessen: kontakta rekryterare Elias Ställ , tfn 072-452 95 40, elias.staell@vattenfall.com. Fackliga representanter för denna tjänst är: Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.
 
Placeringsort: Flexibel. Norrviken eller Jordbro.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
 
Så här ansöker du
Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår bostadsort, utbildning och relevanta erfarenheter. Inga ansökningar tas emot via mail.
 
Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast 9/1!
 
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se
 
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices

 

Dela detta jobb

Underhållsledare – Stockholm

Vattenfall AB