teknikjobb.se

Underhållsledare – Nyköping

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-08

Ansök nu

Underhållsledare – Nyköping

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi och elkraftsområdet? Vi har haft stor framgång i tilldelning av nya avtal vilket innebär att vi behöver växa.

Din roll som Underhållsledare
Uppdragen kan variera i längd från någon timme till flera månader. I arbetsuppgifterna ingår att ha löpande kontakt med medarbetare, kunder, och underentreprenörer. Vidare så ingår att begära avbrott i elnätet, ordna utrustning samt utse lämpliga resurser inklusive underentreprenörer, alltid med säkerhet, miljö och ekonomi i åtanke i rollen. Underhållsledaren har ett brett ansvar, det ingår även ekonomisk uppföljning liksom hantering av kalkyler, tidplaner och fakturering.

Du kommer ha goda möjligheter att påverka din arbetssituation i en självständig roll där ditt driv och förmåga att ta ansvar kommer vara avgörande. I tjänsten ingår resor främst inom vårt verksamhetsområde. Tjänsten passar dig som trivs med varierande arbetsuppgifter där den ena dagen inte är den andra lik.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna:

• Säkerställa att våra marknadsledande miljö och arbetsmiljörutiner följs.

• Ansvar för genomförande samt det ekonomiska utfallet av dina projekt/uppdrag.

• Avropa och delta i upphandlingar av entreprenörer, tjänster och material.

• Ekonomisk och teknisk uppföljning av dina projekt.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som vill ha ett utvecklande arbete med kunden i fokus där du leder och planerar underhållsarbeten. Du har i grunden teknisk elutbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenheter, KY-utbildning eller annan vidareutbildning kan vara meriterande. Vi ser gärna att du har arbetat som underhålls- och/eller projektledare inom branschen eller liknande verksamhet. Du talar och skriver svenska flytande. B-körkort är ett krav då resor ingår i tjänsten.

För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om teamwork och samarbete med andra, både internt och externt. Du är en ansvarstagande ledare som har ett stort engagemang och driv för dina uppdrag. Du motiveras av att erbjuda service och hög kvalitet, du agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap samtidigt som du har ett högt säkerhetstänk. Vi vill att du i din roll aktivt bidrar till att vår arbetsmiljö ska förbli branschens bästa och säkraste. Säkerheten kommer alltid först inom Vattenfall Services.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten: kontakta rekryterande chef Lars Malmqvist, tfn 070-221 55 41. För mer information om rekryteringsprocessen: kontakta rekryterare Elias Ställ , tfn 072-452 95 40, elias.staell@vattenfall.com. Fackliga representanter för denna tjänst är: Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00. 

Placeringsort: Nyköping

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Så här ansöker du
Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår bostadsort, utbildning och relevanta erfarenheter. Inga ansökningar tas emot via mail.

Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering
https://corporate.vattenfall.se/jobba-hos-oss/vattenfall-som-arbetsgivare/mangfald/
https://www.youtube.com/watch?v=XiMg6O19Ynw
 
Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

 

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

 

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices

Dela detta jobb

Underhållsledare – Nyköping

Vattenfall AB