teknikjobb.se

Underhållsledare Mätning – Borås

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-19

Ansök nu

Underhållsledare Mätning – Borås

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du vara med och utveckla ett Vattenfall Services som växer?

Vi söker nu en underhållsledare till Mätservice Syd!

Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete som underhållsledare för felavhjälpning, service och underhåll av elmätare. Som underhållsledare ansvarar du för uppdrag från start till mål så att resultatet levereras enligt överenskommelse och avtal.

Din roll som Underhållsledare

• Arbetsuppgifter och ansvar avser planering och uppföljning av uppdrag inom större serviceavtal.

• Ansvarig för uppdragets samordning och kommunikation internt och externt i företaget likaväl som mot kunder.

• Ansvarar för uppdragen planeras och levereras enligt avtal.

• Ansvara för att kontrollera och avsluta uppdrag.

• Sammanställer och delger erfarenheter.

• Ansvara för dialog med kund samt eventuell dokumentation.

• Rapportera identifierade brister och kompetensbehov till linjechef.

Du kommer ges goda möjligheter till att påverka din arbetssituation i en självständig roll där ditt driv och förmåga att ta ansvar kommer vara avgörande. I tjänsten ingår resor främst inom vårt verksamhetsområde.

Dina Kvalifikationer

Vi söker dig som har en god förståelse för energibranschen, med fördel inom elmätare. Problemlösning och ständig förbättring är för dig starka ledord och du drivs av att utveckla verksamheten och våra processer. Du har ett högt tålamod och lätt för att arbeta med IT.

För att trivas tillsammans med oss är det viktigt att du tycker om teamwork och samarbete, både internt och externt. Du är en ansvarstagande ledare som har ett stort engagemang och driv för dina uppdrag. Det är viktigt att du har lätt för att ta initiativ och samarbeta med kollegor och kunder. Du motiveras av att erbjuda service och hög kvalitet, du agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap samtidigt som du har ett högt säkerhetstänk.

Du behöver ha körkort samt kunna tala och skriva svenska obehindrat.

Placeringsort är Borås, Båberg (Vänersborg) eller Motala

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Martin Vestling 0761-349653. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Sofie Arneson 0724-524582.

Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig?

Vi ser fram emot din ansökan senast 2020-01-19!

 

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer på www.vattenfallservices.se

 

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

 

Följ oss gärna

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices

Dela detta jobb

Underhållsledare Mätning – Borås

Vattenfall AB