teknikjobb.se

Underhållsledare – Högsby

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-10

Ansök nu

Underhållsledare – Högsby

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Nu söker vi en underhållsledare inom felavhjälpning till vår etablering i Högsby.

Vi har ett stort inflöde av beställningar och söker därför en underhållsledare som kan axla ett spännande och utvecklande arbete.

Vi erbjuder en intressant tjänst med varierande arbetsuppgifter där man som underhållsledare både får ta del av kontorsmiljö men även komma ut i fält. Rollen är en viktig kugge i en dynamisk verksamhet och rollen bidrar till att upprätthålla eldistributionen i samhället.

Din roll som Underhållsledare

Som underhållsledare för Nätanslutningar driver du ett flertal projekt av varierande omfattning som vardera kan pågå i allt från någon timme till flera månader. Projekten omfattar därmed allt ifrån enklare mätarmontage till nyanslutningar med frambyggnation av nytt elnät, allt inom spänningsintervallet 0,4-24kV. I ansvaret ingår till exempel:

Arbetsuppgifter

·Planering, styrning och kontroll av olika projekt med leverans inom utsatt tid, samt se till att kvalitet och miljökrav uppfylls.

·Planering och utförande av efterarbeten efter att den första avhjälpande insatsen är vidtagen. Avrapportering av genomförda uppdrag.

·Leda och fördela arbetet mellan beredare samt tekniker.

·Teknisk uppföljning av dina projekt.

·Beställa material.

·Ansvarar för att följa VS Instruktioner för respektive kvalitét, arbetsmiljö, säkerhet och yttre miljö. Säkerheten kommer alltid först inom Vattenfall Services.

·Sköta kontakter med beställare, underentreprenörer och kunder samt myndigheter.

· Ansvar att se till att ekonomiska rutiner följs ,Kalkyl- och offertarbete och ansvar för slutfakturering.

Dina kvalifikationer

·Gymnasieutbildning inom el, bygg eller kundorienterad verksamhet.

KY-utbildning eller annan vidareutbildning kan vara meriterande.

·Inneha en ekonomisk förståelse/erfarenhet med fokus på kostnadseffektivitet samt intäkter.

·Tjänsten kräver Datorvana i Windows Office och meriterande är erfarenhet av rapporteringssystem.

·Talar och skriver svenska obehindrat

·Administrativ förmåga

·B-körkort är ett krav då resor ingår i tjänsten

·Erfarenhet som projekt, underhållsledare och/eller tekniker inom entreprenadbranschen är meriterande

Vi är övertygade om att den viktigaste egenskapen för att lyckas som Projekt/Underhållsledare är ditt eget driv för att nå uppsatta mål samt intresse för verksamheten. Stundom är det full fart och det är viktigt att du kan arbeta strukturerat och samtidigt ha förmågan att kunna vara flexibel.

För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om att samarbeta med andra, både internt och externt. Du är en ansvarstagande ledare som har ett stort engagemang och driv för dina uppdrag. Du motiveras av att erbjuda service och hög kvalitet, du agerar alltid affärsmässigt med ett gott entreprenörskap.

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Peter Lindh 0725330154 eller har du frågor om rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare; isabella.regardt@vattenfall.com.

Fackliga representanter för denna tjänst är: Sven Johannesson Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Högsby

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast 10 oktober 2020.

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices

Dela detta jobb

Underhållsledare – Högsby

Vattenfall AB