teknikjobb.se

Underhållsledare- Båberg

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2020-07-05

Ansök nu

Underhållsledare- Båberg

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi och elkraftsområdet?

Vi söker nu en Underhållsledare inom stationsunderhåll med placering i Båberg.

Din roll som Underhållsledare

Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete som Underhållsledare för service, felavhjälpning och underhåll inom spänningsintervallet 0,4 -400 kV. Du leder medarbetare och underentreprenörer och ansvarar för uppdraget från start till mål så att resultatet levereras enligt överenskommelse och avtal. Du har ett brett ansvar där det ingår kundkontakter, arbetsmiljö, hantering av budget, tidplaner samt uppföljning.

Vi söker dig som vill ha ett utvecklande arbete med kunden i fokus där du leder och planerar underhållsarbeten. Vi ser gärna att du har arbetat som underhålls- och/eller projektledare inom entreprenadbranschen eller liknande. Erfarenhet av praktiskt arbete med ställverksapparater är meriterande.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Ansvar för genomförande samt det ekonomiska utfallet av dina projekt.

• Avropa och delta i upphandlingar av entreprenörer, tjänster och material.

• Ekonomisk och teknisk uppföljning av dina projekt.

• Sammanställa tekniska underlag till förfrågningar och delta i anbudsutvärdering.

• Säkerställa att våra marknadsledande miljö och arbetsmiljörutiner följs.

Dina kvalifikationer

• Du har i grunden teknisk elkraftutbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenheter

• KY-utbildning eller annan vidareutbildning kan vara meriterande samt även erfarenheter med ställverksapparater

• Talar och skriver svenska obehindrat

• B-körkort är ett krav då resor kan komma att ingå i tjänsten

Du är en ansvarstagande ledare som har ett stort engagemang för dina uppdrag. Det är viktigt att du har lätt för att ta initiativ och samarbeta med kollegor och kunder. Du motiveras av att erbjuda service och kvalitet, du agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap och du tar stort ansvar när det gäller kvalitet och framdrift. Vi vill att du i din roll aktivt bidrar till att vår arbetsmiljö ska förbli branschens bästa och säkraste. Säkerheten kommer alltid först inom Vattenfall Services.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta 

rekryterande chef Lena Westher 0722 191866. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta

rekryterare Teri-Anne Brink 0734- 321061. Fackliga representanter Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Båberg

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 5:e juli 2020!

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 2 000 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på www.vattenfallservices.se eller https://www.youtube.com/watch?v=G5kHw9xG6KY

Följ oss gärna!

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – vattenfallservices

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

 

 

Dela detta jobb

Underhållsledare- Båberg

Vattenfall AB