teknikjobb.se

Underhållsledare

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2018-12-31

Ansök nu

Underhållsledare

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vattenfall Services Ledningsunderhåll levererar tjänster inom elnät och elanläggningar som felavhjälpning, underhåll, nätanslutningar och projekt.

Nu söker vi underhållsledare för felavhjälpning och underhåll på ledningar lokalnät 0,4-24 kV där vi kan erbjuda ett utmanande och varierande arbete. Du arbetar självständigt inom en grupp som ställer stora krav på att ta initiativ och ansvar samt en god samarbetsförmåga med flexibilitet inom och utom gruppen.

Din roll som Underhållsledare

Som underhållsledare kommer du att planera och bereda ärenden för de service- och underhållsarbeten vi ska utföra i våra avtal. Det handlar i huvudsak om att leda verksamheten och medarbetarna i våra uppdrag.

Våra uppdrag handlar om akuta insatser och planerat underhåll/projekt vilket innebär resurssamordning av medarbetare och underentreprenörer för leverans av tjänster. Kundkontakter ingår som en naturlig del i rollen och du förväntas att aktivt delta i vårt kundvårdsarbete.

Som Underhållsledare kommer du att arbeta med.

 • Avtal, beställningar, ärenden, uppdrag
 • Tidsplanering, resursplanering, projektplanering
 • Avbrottsplanering
 • Enklare beredningar, söka tillstånd
 • Inköp av tjänster och materiel
 • Ärenderapportering, före, under och efter avslutat arbete
 • Kvalitetskontroller, uppföljning av utförande/projekt
 • Ekonomisk uppföljning och fakturering

Kvalifikationer du behöver ha som Underhållsledare

 • B körkort
 • Talar och skriver svenska
 • God datavana

Kvalifikationer som är meriterande

 • Teknisk el-utbildning på lägst gymnasienivå eller annan likvärdig utbildning
 • Erfarenhet inom elkraft och gärna inom felavhjälpning och underhåll av ledningar lokalnät 0,4-24 kV
 • Erfarenhet av att planera och organisera projekt och uppdrag i en roll som t.ex. underhållsledare eller planerare

Du är en ansvarstagande ledare som har ett stort engagemang för dina uppdrag. Det är viktigt att du har lätt för att ta initiativ och samarbeta med kollegor och kunder. Siffror och ekonomi är något som faller sig naturligt för dig och du har bra ordning.

Vi erbjuder

Ett ansvarsfullt och självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du kan växa i din roll. Som anställd på Vattenfall Services får du tillgång till förmånlig tjänstepension, avtal och försäkringar samt ett flertal förmåner inom friskvård och hälsa.

Mer information

Stationeringsort Jordbro

Frågor

Rekryterande chef Gunnar Gustafsson, telefon. 010 473 07 65

Rekryterare Sarah Lashari, e-post sarah.lashari@vattenfall.com 
 

Fackliga representanter

Marie Gelin Unionen, Juha Siipilehto SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna

Anders Eriksson Ledarna, du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 31 december 2018! Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 600 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Följ oss gärna!

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – vattenfallservices

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Dela detta jobb

Underhållsledare

Vattenfall AB