teknikjobb.se

Underhållsingenjör – Vattenfall Värme i Motala

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2021-09-26

Ansök nu

Underhållsingenjör – Vattenfall Värme i Motala

Tillsammans ska vi jobba mot en fossilfri framtid, var med på resan som vår nya Underhållsingenjör i Motala
Vattenfall Heat är en europeisk leverantör av el och värme vars verksamhet är central i Vattenfalls arbete med att möjliggöra ett fossilfritt liv inom en generation. Vi är drygt fyra tusen anställda som levererar fjärrvärme, fjärrkyla och ånga i fyra länder med vårt svenska huvudkontor i Solna. I Sverige levererar vi fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, kommunal verksamhet, fastighetsägare och villakunder i femton kommuner. Vi söker nu en Underhållsingenjör till vår verksamhet i Motala 

Det här är vi, dina nya kollegor
I Motala: blivande underhållsansvarig, driftpersonal, anläggningschef, distributionspersonal, arbetsmiljöingenjör. Experter och chefer i hela Vattenfall Värme Sverige.

Om rollen
Vi erbjuder dig en spännande roll som underhållsingenjör.

Du kommer att arbeta med att säkra nödvändiga underhållsåtgärder och tekniska lösningar både på lång och kort sikt. Säkerhet och tillgänglighet är i fokus. Du kommer vidare att jobba i projekt, med förebyggande respektive avhjälpande underhåll samt med revisionsplanering.

Du kommer att vara delaktig i upphandlingar avseende serviceavtal samt driva eller delta i investeringsprojekt som tekniskt ombud alternativt som kravställare i projekt. Rollen omfattar även att lämna visst underlag för anläggningarnas årliga underhållskostnader samt för investeringsbehov avseende modernisering, utveckling och uppgraderingar. Arbetet är omväxlande där du arbetar halva tiden administrativt och halva tiden ute på anläggningarna med felsökning, besiktningar och kontroller samt kontakt med entreprenörer.

Din profil
Vi söker dig som har en högskoleingenjörsutbildning eller ha förvärvat motsvarande kunskaper. Din gedigna arbetserfarenhet och varierande bredd ser vi som en tillgång som kan väga upp en mer formell utbildning. Du ska ha flera års erfarenhet av underhåll inom liknande industri med förbränningsteknik, tryck och energi.

Du har god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift i svenska och engelska.

Kompetens inom SAP PM/MM är meriterande. Övriga underhållsystem som TM-Master, Amos, IFS, Consultas m.m. ger dig även en bra grund för att vara med och utveckla vår framtid inom SAP.

Som person behöver du vara flexibel när det krävs. Du tycker om att ta egna initiativ och uppskattar ett gott samarbete. Dialog är ett ledord i vardagen. Tjänsten kräver även att du har ett strukturerat arbetssätt för att upprätthålla en säker anläggning med god arbetsmiljö. Vi söker dig som vill ha ett stimulerande arbete där du själv kan styra din arbetsdag med variation mellan administrativt och fysiskt arbete på plats ute i fält. B-körkort är ett krav.

Vad kan vi erbjuda dig?
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi ett omväxlande arbete. Du kommer att ingå i ett engagerat och motiverat team som står inför spännande utmaningar. Vi erbjuder attraktiva personalförmåner

Placering: Motala  

Nyfiken? Så här får du veta mer!
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Berit Sanded telefon 0703295121. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Kristina Karlsson på Randstad, 070-577 34 61. Fackliga representanter är Kalle Almqvist, Akademikerna, Kjell Karlsson, Ledarna, Göran H. Karbin, SEKO och Patrik Nenzén, Unionen. Du når dem via Vattenfalls växel, 08 739 50 00.

Varmt välkommen med din ansökan! Skicka med ett CV och ett personligt brev, sista ansökningsdatum är 26 september 2021.

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via mail. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

 

 

Dela detta jobb

Underhållsingenjör – Vattenfall Värme i Motala

Vattenfall AB