teknikjobb.se

Underhållsingenjör till samhällsviktigt företag!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-07-05

Ansök nu

Underhållsingenjör till samhällsviktigt företag!

Är du driftingenjör eller tex. Processingenjör idag, och vill klättra vidare i karriären? Vill du tillsammans med härliga kollegor ha ett spännande och omväxlande arbete inom drift och underhåll? Vår kund erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete i en lagom stor organisation. Arbetsplatsen är belägen på Skäftingeholmen i Järfälla kommun och är en av Sveriges vackraste med närhet till Mälaren och en underbar natur. Sök tjänsten omgående då vi är igång med selekteringen!

Om tjänsten

Som underhållsingenjör är du en del av produktion- och säkerhetsavdelningen och arbetar i hjärtat av produktionen av vår kunds produkt, viktigaste livsmedel – dricksvatten. Inom enheten finns drifttekniker som arbetar dagtid med mekaniskt underhållsarbete samt skiftgående ingenjörer som övervakar processen i vattenverket och ute på distributionsnätet.

Vår kund erbjuder ett livsviktigt arbete med en hög grad av påverkan i ett stabilt och fristående kommunalförbund. Dom ligger i teknikens framkant och driver utveckling av dricksvattenförsörjningen. Företaget har hög trivsel och ett högt engagemang för uppdraget.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande. Förutsatt att båda parter är nöjda med samarbetet kommer det bli aktuellt att bli anställd av vår kund.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för att upprätta och uppdatera underhållsplaner på 1-10 års sikt och du verkar för att vi har ett ändamålsenligt, löpande och förebyggande underhåll. Planerna och arbetet utgår från fastlagda underhållsstrategier och faktiska förutsättningar i verksamheten. I tjänsten ingår även ansvar för att sammanställa förslag till reinvesteringar utifrån ett underhållsperspektiv till anläggningsansvarig som grund för budgetering.

I rollen som underhållsingenjör följer du upp och utvecklar det förebyggande- och avhjälpande underhållet för en ökad driftsäkerhet och totalekonomi. Du bidrar också med din kompetens t.ex. i samband med projekt. I arbetsuppgifterna ingår också att ta fram, planera och följa upp revisionsarbetet, driva underhålls- och förbättringsprojekt av komplicerad karaktär samt att delta i erfarenhetsåterföring med övriga tekniska discipliner.

Vi söker dig som

 • Teknisk utbildning inom drift, underhåll, VA eller process
 • Erfarenhet av underhåll av vattenverk, fjärrvärme eller processindustrin
 • B-körkort och tillgång till bil
 • Flytande i svenska, både i tal och skrift, då samtlig kommunikation och dokumentation sker på det språket

Meriterande kunskaper:

 • Erfarenhet av VA-verksamhet eller annan VA skötsel
 • Erfarenhet av mekaniskt underhåll, exempelvis: svets, renovering av pumpar, byten av lager, ventiler och flänsförband
 • Kunskaper och erfarenhet av digitala underhållssystem, t. ex. IDUS
 • Heta arbeten

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning.

Som person ser vi gärna att du har erfarenhet av underhållsplanering, konstruktion, leda mindre projekt samt att genomföra ständiga förbättringar. Du tar initiativ och är idérik. Du har lätt för att samarbeta och jobba i grupp. Du är bra på att uttrycka dig både i tal och skrift. Du behöver ha en god processförståelse och har lätt för att se helheten i ditt dagliga arbete.

Övrig information

 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Järfälla, Stockholm

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Underhållsingenjör till samhällsviktigt företag!

Academic Work