teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB har som mål att de närmaste åren öka leveranserna av färdiga järnmalmsprodukter och en väl fungerande logistik med järnvägstransporter är ett absolut måste om vi ska lyckas med det. Varje år fraktar LKAB cirka 27 miljoner ton järnmalmsprodukter från Malmberget, Svappavaara och Kiruna via Malmbanan till hamnarna i Narvik och Luleå med ökade mängder årligen. LKAB Malmtrafik AB är ett helägt dotterbolag till LKAB och ansvarar för lastning, lossning och transport av LKAB:s järnmalms-produkter på Malmbanan. Vi är Sveriges största åkeri med egna lastnings- och lossningsterminaler, fordon och underhållsverkstäder. Verksamheten bedrivs på LKAB:s verksamhetsorter längs Malmbanan.

Om tjänsten

Underhållsingenjören till fasta anläggningar är teknikansvarig för fasta anläggningar (terminaler) inom LKAB Malmtrafik i Kiruna, Svappavaara och Malmberget. Våra fasta anläggningar innefattar lastningsanläggningar, lossningsstationer, avisningsanläggningar, utläggare och bandtransportörer. I rollen ingår även ett nära samarbete med Narvik och Luleå där vi också har både lastnings- och lossningsanläggningar.

Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete med möjligheter att utveckla långsiktiga arbetssätt i nära samarbete med berörda parter. Som underhållsingenjör arbetar du för att via analyser skapa bättre förutsättningar och prioritera utvecklings- och förbättringsarbeten inom våra anläggningar. Arbetet innefattar strategisk underhållsplanering vilket kräver god strategisk förmåga att arbeta med både kortsiktiga och långsiktiga planer för verksamheten. Andra viktiga delar är att leda och utveckla underhållsplaner, vara ett tekniskt stöd för verksamheten samt att leda mindre projekt/förbättringsgrupper. 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig med högskole- /universitetsutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande. Meriterande är erfarenhet av arbete inom underhållsverksamhet. 
Du stimuleras av problemlösning och förbättringsarbete, samt värdesätter att arbeta med andra människor för att nå framgång. Engagemang, Ansvar och Nytänkande är viktiga ledord för dig i ditt arbete. 

Inneha lägst B körkort.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård, ögonlaser samt andra aktiviteter för vår personal. 
Stationeringsort Kiruna. 

Övrig information

För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta sektionschef Anna Karin Ylivainio 0980-72759. Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 2019-06-07 via lkab.com. Intervjuer kan komma att ske löpande, du kan därför bli kontaktad innan sista ansökningsdag har passerat.

Underhållsingenjör till LKAB Malmtrafik

Företag LKAB
Ort
Utgår

2019-06-07

Ansök nu

Dela detta jobb