teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Underhållsingenjör till läkemedelsbolag i Uppsala

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-09-01

Ansök nu

Underhållsingenjör till läkemedelsbolag i Uppsala

Har du ett tekniskt intresse, erfarenhet av underhållsarbete och är van vid GMP-styrd verksamhet? Vill du bidra till att säkerställa en störningsfri tillverkning och samtidigt agera tekniskt sakkunnig inom verksamhetsområdet underhåll? Söker du nya utmaningar? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig! Vi erbjuder ett stimulerande uppdrag hos vår globala kund med stora, fina lokaler ca 5-10 minuter utanför stadskärnan där du kommer vara en värdefull resurs och få vara med på en spännande och expansiv resa.

Uppdraget pågår i 6-9 månader med start omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten är heltid och arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid med flex och på sikt viss möjlighet att jobba hemifrån. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta är ett konsultuppdrag där möjlighet finns att vara underkonsult via oss alternativt anställas som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

Arbetsbeskrivning

Som underhållsingenjör har du en viktig roll i att förvalta, utveckla och säkerställa en störningsfri tillverkning. Du kommer att ansvara för utrustning inom tillverkningen, driften av renrums, media-anläggningar och produktionsnära IT-system samt agera tekniskt sakkunnig inom verksamhetsområdet underhåll och vara bollplank mot många olika avdelningar inom företaget. Du kommer även att ansvara för förvaltning av utrustning inom tillverkningen, underhållsplaner och utbytesplaner. Dina arbetsuppgifter kommer utöver detta bland annat att innefatta:

• Ta fram underhållsinstruktioner till nya maskiner
• Uppdatera befintliga underhålls-instruktioner
• Delta i avvikelseutredningar
• Delta i att ta fram nya arbetsprocesser
• Bereda underhållsjobb
• Driva förbättringar, mätning och uppföljning för att utveckla underhållsarbetet
• Säkerställa att gällande myndighetskrav (ISO, GMP) uppfylls samt säkerställa korrekt dokumentationshantering

Vem är du?

För att lyckas i rollen som underhållsingenjör söker vi dig som har en lämplig teknisk utbildning, gärna på högskolenivå alternativt yrkeshögskola eller annan dokumenterad relevant erfarenhet. Du har erfarenhet av att jobba i en GMP-styrd verksamhet och har arbetat med underhåll inom läkemedelstillverkning. Vi ser därmed att du har kunskap inom området underhåll och förvaltning av teknisk utrustning samt har erfarenhet av grundorsaksutredning, ändringshantering, riskbedömning/analys samt kravställning. Du behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift, har goda kunskaper i Office-paketet och van att jobba i olika IT-system.

Som person är du driven, strukturerad och har god förmåga att prioritera. Att vara noggrann och leverera hög kvalitet är viktigt för dig samtidigt som du är flexibel, ödmjuk och trivs bra att arbeta mot uppsatta deadlines. Vi ser även att du har ett tekniskt intresse, van vid att ha mycket ansvar samt är självgående.

Du erbjuds

Vi erbjuder ett varierande och stimulerande arbete i en spännande och internationell miljö där både personlig och professionell utveckling uppmuntras. Här blir du en viktig del av ett globalt och växande företag. Uppdraget pågår i 6-9 månader med start omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten är heltid och arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid med flex och på sikt viss möjlighet att jobba hemifrån. Möjlighet till fri personalparkering finns samt goda bussförbindelser.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Urvalsprocessen och intervjuer sker löpande, återkoppling kan dock dröja till slutet av augusti. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Dela detta jobb

Logo
Underhållsingenjör till läkemedelsbolag i Uppsala

Jurek