teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Är du den vi söker?Då en av våra ingenjörer slutar och byter befattning inom koncernen så finns det nu en chans till att hoppa på ett mycket givande och stimulerande jobb. Nu söker vi en Underhållsingenjör till Norra Malmförädling Förädling (NMF) där du kommer att arbeta med underhållsutveckling och problemlösning i vårt anrikningsverk KA3. Du kommer vara en av nyckelpersonerna i arbetet med att öka driftsäkerhet och tillgänglighet. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att leda den strategiska utvecklingen av underhållet i anrikningsverket genom att kontinuerligt analysera och spåra felorsaker som påverkar driftsäkerheten och tillgängligheten, lösa tekniska problemställningar, delta i projekt som tekniskt sakkunnig från verksamheten. En stor del av arbetet utgår även till att planera och genomföra underhållsstoppen. I det dagliga arbetet är också underhållsingenjören en del av förbättringsgrupp, ibland även som ledare av nämnda grupp.

Dina kvalifikationer

Vi söker en drivande och engagerad medarbetare med ett utpräglat teknikintresse. Du är analytisk och systematiskt. På KA3/KK4 gillar vi att jobba tillsammans och värdesätter din förmåga att arbeta i lag och skapa goda relationer, internt såväl som externt. Din bakgrund ser vi gärna som civil eller högskoleingenjör inom maskinteknik, alternativt annan erfarenhet som kan likställas med kompetenskraven för tjänsten. Du kommer att få tilldelad en mentor som stöd i din nya roll. Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig.Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningen.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Ansök senast den 20190929 via lkab.com/karriar För mer information om tjänsten kontakta sektionschef Helena Ojanlatva, 0980-64840 eller nuvarande befattningshavare Roger Marjavaara, 0980-71504 För mer information om rekryteringsprocessen kontakta HR Business Partner Carina Marttala, tel: 0980-64992 mail: carina.marttala@lkab.com. Fackliga representanter:Ingegerd Kyrö för Ledarna, ingegerd.kyro@lkab.com, 0980-710 50.Sakari Alanko för Unionen, sakari.alanko@lkab.com, 0980-72508Peter Johansson för Akademikerföreningen, peter.jan.johansson@lkab.com, 0980-62239Per Eriksson för IF Metall, per.eriksson@lkab.com, 0980-71972

Underhållsingenjör till KA3

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-29

Ansök nu

Dela detta jobb