teknikjobb.se

Underhållsingenjör till internationellt läkemedelsbolag!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-12-16

Ansök nu

Underhållsingenjör till internationellt läkemedelsbolag!

Vår kund som verkar inom dermatologibranschen växer och nu finns chansen för dig som vill vara med på denna resa där stora investeringar ska göras! Om du är den som ofta tänker ett steg längre och vågar utmana och komma med förslag på förbättringar kan det här vara rollen för dig. Vi söker dig som vill arbeta som underhållsingenjör och tillsammans med vår kund bidra till människors hälsa och välmående genom innovativa medicinska lösningar för dermatologiska behov. Sök tjänsten omgående då vi redan är igång med selekteringen.

Om tjänsten

Academic Work söker för kunds räkning en underhållsingenjör. Vår kund sitter i fina lokaler i Uppsala och då vår kund är i en stor expansionsfas där många investeringar ska göras kommer du in i en spännande tid.

Vi söker nu drivna och engagerade medarbetare som vill vara med och påverka, utveckla och självklart växa tillsammans med vår kund framåt.

Du kommer arbeta på avdelningen CMC-Development. Avdelningen ansvarar för utveckling av analysmetoder för läkemedel och medicintekniska produkter inom bolagets affärsenhet Aestehetic. Gruppen beskrivs som öppen och välkomnande och består i dagsläget av 12 personer. Här erbjuds du ett utvecklande och varierande arbete i en positiv och kompetent analysgrupp. Då det är viktigt att du får bra förutsättningar kommer du ha löpande uppföljningar och tilldelas en fadder.

Du erbjuds

Som konsult hos Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Vi är måna om att ha ett professionellt och utvecklade samarbete för just dig.

 • Tillsvidare anställning (provanställning 6 mån)

 • På sikt anställning hos vår kund (förutsatt att alla parter är nöjda)

 • Skräddarsytt utbildningspaket

 • Gedigen introduktion

Förutom möjligheten till att vara med och påverka kommer vår kund erbjuda ett utvecklande och varierande arbete som uppmuntrar sina anställda att vara med i flera projekt över stora delar av organisationen. Du arbetar tätt tillsammans med övriga i gruppen och med andra på avdelningen och här finns verkligen möjlighet till att vara med och bidra!

Vidare kommer du bli en del av en internationell miljö där din egen utveckling uppmuntras och du hittar bolaget endast 10 minuters cykelväg från Uppsala Centralstation där utbyggnad av redan väldigt fina lokaler är igång för fullt i och med expansionen som ligger för plan framåt.

Läs mer om vårt generella konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Gruppens uppgift är att förvalta, utveckla samt säkerställa en störningsfri tillverkning. De ansvara även för drift av renrum samt renmedia anläggningar, även ett flertal produktionsnära IT-system förvaltas av gruppen.

Vi söker nu en självständig och målinriktad Underhållsingenjör med inriktning på utveckling av förvaltningsprocessen.

Som Underhållsingenjör kommer du att arbeta inom följande huvudområden:

 • Utveckla förvaltning av utrustning inom tillverkningen, underhållsplaner, utbytesplaner
 • Utveckla samt implementera mätning/analys/uppföljning för att optimera förvaltning
 • Säkerställa att gällande myndighetskrav (ISO, GMP) uppfylls samt korrekt dokumentationshantering
 • Förutom förvaltning av utrustning inom tillverkningen kommer även aktiviteter inom renrum samt renmedia, (PW, WFI, ånga, tryckluft, HVAC) att förekomma
 • Medverka aktivt i projekt inom området teknisk förvaltning

Vi söker dig som

 • Har en lämplig teknisk utbildning, gärna på högskolenivå alternativt yrkeshögskola eller annan dokumenterad relevant erfarenhet
 • Har erfarenhet av att arbeta med analys av driftdata för att utveckla underhållsplaner för ökad effektivitet
 • Har kunskap inom området underhåll och förvaltning av teknisk utrustning
 • Har goda kunskaper i Office-paketet
 • Har goda kunskaper i engelska och svenska, både skriftligt och muntligt

Det är meriterande om du:

 • Har erfarenhet av grundorsaksutredning
 • Har erfarenhet av arbete inom ISO/GMP

Det är viktigt att ovan kompetenser framgår tydligt i din ansökan för att vi ska kunna gå vidare.

För att trivas hos vår kund och i tillväxtresan som de står inför ser vi gärna att du är drivande, självständig och flexibel. Du har en bra initiativförmåga har en mycket god samarbetsförmåga. Arbetet kan ibland präglas av ett högt tempo och det är därför viktigt att kunna hantera flera arbetsuppgifter åt gången, samt att utföra dessa på ett enkelt och strukturerat sätt. Då arbetet innebär mycket kontakter både internt och externt krävs god kommunikativ förmåga såväl på svenska som på engelska.

Övrig information

 • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid

 • Omfattning: Heltid, kontorstider

 • Placering: Uppsala, centralt

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Underhållsingenjör till internationellt läkemedelsbolag!

Academic Work