teknikjobb.se

Underhållsingenjör/Koordinator – Vattenfall Eldistribution AB

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-04

Ansök nu

Underhållsingenjör/Koordinator – Vattenfall Eldistribution AB

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.

 

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår skogliga verksamhet på ett administrativt plan! Vi erbjuder ett spännande och omväxlande jobb tillsammans med engagerade kollegor.

Släpp loss dina superkrafter med oss!

 

Du kommer att

 

Ha en koordinerande roll med fokus på administrativt arbete kopplat till vår verksamhet som hanterar skogligt underhåll. Dina arbetsuppgifter kommer främst beröra:

• Koordinering av juridiska dokument kopplat till det skogliga underhållet

• Vara spindeln i nätet och administrativt hantera ärenden kopplat till skogligt underhåll

• Kartframställning med hjälp av GIS

• Arbete med teknik och metodutveckling

 

Vi söker dig som har

 

• Gymnasial utbildning

• Flerårig administrativ arbetslivserfarenhet inom ekonomi

• Erfarenhet från arbete med olika parter t.ex. markägare/kunder och myndigheter.

• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska

• GIS erfarenhet är meriterande

• Erfarenhet av tillstånds- och rättighetsfrågor är meriterande

Vi söker dig som är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Du lägger ner stor vikt vid att man lever upp till dessa. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och sätter upp och håller tidsramar. Du arbetar bra med andra människor. Du har en förmåga att relatera till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

 

Vi erbjuder

 

Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.

Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se

 

Mer information

 

Rekryterande chef: Erik Kreij, 0046 70 370 88 11

Ansvarig rekryterare: Robert Andersson, +46-73-6844803

Fackliga representanter för denna tjänst är Eva Jirhem, Ledarna, Johan Tezelson, Akademikerna Ann Pettersson, Unionen, Ulf Tengman, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00

 

Befattning: Underhållsingenjör – Koordinator

 

Placeringsort: Trollhättan

 

Känns detta som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan senast 4/10 – 2020

 

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

 

Vattenfall Eldistribution AB är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 850 000 privat- och företagskunder. Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se.

Dela detta jobb

Underhållsingenjör/Koordinator – Vattenfall Eldistribution AB

Vattenfall AB