teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Underhållsingenjör inom ventilmanöverdon och elmaskiner – Forsmarks Kraftgrupp AB

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2022-05-25

Ansök nu

Underhållsingenjör inom ventilmanöverdon och elmaskiner – Forsmarks Kraftgrupp AB

Är du intresserad av el och mekanik? Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning?
           
Nu har du möjlighet att göra det hos Forsmarks Kraftgrupp AB. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet.
             
Vi är övertygade om att mångfald berikar, och arbetar därför kontinuerligt för jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats. Läs gärna mer om vårt arbete inom mångfald och inkludering på vår hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/
               
Nu söker vi underhållsingenjörer inom ventilmanöverdon och elmaskiner till gruppen elkraftsunderhåll/maskiner (GN-MEM) på Forsmarks Kraftgrupp. 
                 
Om jobbet
Enheten ansvarar för el-underhållet på Forsmarks samtliga reaktorblock, både under drift- och revisionsperioderna. Som underhållsingenjör inom ventilmanöverdon och elmaskiner börjar du arbetsdagen med gruppens gemensamma morgonmöte, där vi går igenom inkomna/planerade arbetsordrar och dagens planerade jobb. Efter mötet förbereds arbetet tillsammans med dina kollegor innan underhållet i anläggningen genomförs.
               
Du kommer att arbeta i en grupp som är blandad vad gäller bakgrund och kompetenser. Vi är ett team som dagligen jobbar nära varandra, vilket bidrar till ett klimat där vi lyfter och hjälper varandra att nå våra gemensamma mål.
              
Dina arbetsuppgifter

• Planera och bereda underhåll i samråd med områdesansvarig och arbetsledare
• Genomföra förebyggande och avhjälpande underhåll inom området tillsammans med övriga i gruppen
• Rapportskrivning, analysarbete och delta i långsiktig planering
• Delta i förnyelseprocesser samt optimera och förbättra underhållsrutiner och metodiker.
           
Beredskapstjänstgöring förekommer när tillräcklig kompetens erhållits.
           
Om dig
Vi ser gärna att du har
• Gymnasie- eller högskoleutbildning med inriktning el/elkraft eller motsvarande arbetslivserfarenhet
• Goda kunskaper i svenska tal och skrift och grundläggande kunskaper i engelska
• Har du arbetslivserfarenhet inom elkraft/fordonselektronik, från kärnkraften eller processindustrin ses det som meriterande
           
Som person trivs du att arbeta tillsammans med andra och du lägger stor vikt vid gott samarbete. Du tar ansvar och driver dina uppgifter framåt med en problemlösande analysförmåga och är inte rädd för att söka svaren och ställa frågor. Vidare följer du uppsatta riktlinjer och beslut samt ser ändrade arbetsförhållanden som möjligheter snarare än hinder.
               
Om oss
Forsmarks kärnkraftverk är en av de största elproducenterna i Sverige och vi producerar en sjättedel av den el som förbrukas i Sverige. Kärnkraftselen har mycket låga fossila avtryck och är en stabil och väderoberoende kraftkälla. Sedan 1980 har våra tre produktionsanläggningar levererat klimatsmart el varje dag, året runt.
              
På Forsmark arbetar i dag cirka 1 200 anställda och vi ingår i Vattenfallkoncernen som verkar på en europeisk arbetsmarknad med möjligheter till en fantastisk utveckling för dig som anställd. Vår arbetsplats är vackert belägen längs sköna Roslagskusten. Vi som arbetar här bor till stor del i närliggande kommuner, med pendlingsavstånd till Östhammar, Gävle och Uppsala.
          
Bussar till och från Forsmark är anpassade efter dagtidspersonalens arbetstider. Vi erbjuder även arbetsbussar med trådlöst nätverk på sträckorna Gävle-Forsmark och Uppsala-Forsmark, som ger dig möjligheten att använda restiden som arbetstid om/när arbete tillåter. Du har också möjlighet att använda våra distansarbetsplatser i Gävle och Uppsala alternativt arbeta hemifrån om/när arbetet tillåter.
             
Läs gärna mer om Forsmark på vår hemsida https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/forsmark
           
Övrig information
Vid frågor om tjänsten hör av dig till: Rekryterande chef Tobias Lindgren tfn 070 – 618 24 69. Arbetsledare Diana Roming tfn 070 – 222 94 28.
Vid frågor om rekryteringsprocessen hör av dig till: Rekryterare Terese Johansson tfn 073 – 097 79 22.
           
Våra fackliga representanter är: Akademikerna – Anders Karlsson, Ledarna – Jörgen von Ubisch, SEKO – Henrik Persson, Unionen – Jenny Tjärnström. Samtliga nås på telefon 0173-81 000.
               
Placeringsort: Forsmark
           
Välkommen med din ansökan senast den 25 maj 2022.
Intervjuer kan komma att ske löpande. Vi ser fram emot just din ansökan så tveka inte – sök redan i dag!
                  
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
              
Location: Östhammar
#LI-SE

Dela detta jobb

Underhållsingenjör inom ventilmanöverdon och elmaskiner – Forsmarks Kraftgrupp AB

Vattenfall AB