teknikjobb.se

Logga

Underhållsingenjör till Käppalaförbundet

Ort
Utgår

2021-08-12

Ansök nu

Underhållsingenjör till Käppalaförbundet

Är du underhållsingenjör och söker nya utmaningar? Käppalaförbundet storsatsar på miljön i Östersjön och ökad kapacitet, vilket innebär omfattande investeringar och ombyggnationer i Käppalaverket de kommande åren. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i en organisation som präglas av miljöfokus, hög trivsel och teknik i framkant.

Arbetsbeskrivning

Käppalaförbundets storsatsning på miljön i Östersjön och ökad kapacitet har tagit ett stort kliv framåt. På styrelsemötet i juni fattade förbundsstyrelsen beslut om att genomföra steg 1 i programmet Käppalaverket 3.0. Käppalaförbundet står därför inför omfattande investeringar och ombyggnationer i Käppalaverket de kommande åren.

Som underhållsingenjör kommer du att tillhöra enheten för mekaniskt underhåll som ansvarar för allt mekaniskt underhåll i Käppalaverket. Den intensiva utvecklingsfasen ställer krav på verksamheten att tillgodose både dagligt underhåll och utföra de arbetsuppgifter som uppkommer till följd av investeringsprojekten. Tillsammans med enhetschefen för mekaniskt underhåll ansvarar du för underhållsplaneringen och du kommer att driva och delta i både underhålls- och investeringsprojekt, allt för att säkerställa driftsäkerheten.

Enheten för mekaniskt underhåll har i dag nio anställda och är en av fem enheter under produktionsavdelningen.

I dina arbetsuppgifter ingår att:

Ansvara för att det förebyggande och det dagliga underhållet utförs enligt gällande riktlinjer för att säkerställa en hög driftsäkerhet på verket.

  • Utveckla underhållsarbetet för att uppnå en ännu säkrare drift till en god ekonomi.

  • Ansvara för underhållsplanering av arbeten i samarbete med underhållssamordnaren.

  • Delta i och driva utredningar, utvecklingsprojekt och investeringsprojekt.

  • Delta i relevanta projekt inom produktionsavdelningen.

  • Rapportera underhållsstatistik.

Vi söker dig som:

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning inom relevant område och har jobbat några år med liknande arbete, gärna i processindustri eller annan liknande verksamhet. Du är van att driva egna projekt och uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Har du dessutom utbildning eller praktiskt yrkeskunnande inom VA eller VVS, erfarenhet av underhållsverksamhet eller erfarenhet av IDUS eller något annat underhållssystem är det ett stort plus.

Som person är du resultatorienterad, nyfiken och engagerad. Du har lätt för att samarbeta med andra men har även förmågan att arbeta självständigt och effektivt driva ditt arbete framåt mot uppsatta mål. Du har ett strukturerat arbetssätt och en väl utvecklad analytisk förmåga.

Att arbeta på Käppalaförbundet

Käppalaförbundet erbjuder dig en arbetsplats att vara stolt över, som gör en verklig insats för miljön varje dag. Vi har fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet och arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö. På Käppalaförbundet har vi ett ledarskap där vi tror på frihet under ansvar. Vi vill att våra anställda ska ha balans i livet och erbjuder därför flextid, friskvårdstimme, friskvårdsbidrag och tillgång till vårt eget gym. Vi har även en aktiv personalförening som ordnar aktiviteter för de anställda.

Ansökan och mer information

Rekryteringsprocessen hanteras av Randstad men du kommer att bli direkt anställd hos Käppalaförbundet. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Vallin på telefon 073-343 40 45 eller via e-post: asa.vallin@randstad.se

Välkommen med din ansökan, som du lämnar på Randstads hemsida. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 12 augusti.

Facklig representant är Tomas Pettersson som nås via Käppalaförbundets växel 08-766 67 00.

Om Käppalaförbundet

Käppalaförbundet renar avloppsvatten från mer än en halv miljon människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk. Käppalaverket är också en resursutvinningsanläggning som tar tillvara och återför den näring och energi som finns i avloppsvattnet till samhällets kretslopp. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001. Vi är cirka 80 anställda i en organisation med hög trivsel och låg personalomsättning. Käppalaverket ligger i Gåshaga på Lidingö. Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se.

Dela detta jobb

Logga
Underhållsingenjör till Käppalaförbundet

Käppalaförbundet