teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

LKAB is an international and high-tech mining and minerals group that mines and upgrades the unique iron ore of northern Sweden for the global steel market. Sustainability is core to our business and our ambition is to be one of the industry’s most innovative, resource-efficient and responsible companies. The group had sales of more than SEK 26 billion in 2018 and employs about 4,200 people in 12 countries. Other group business include industrial minerals, drilling systems, rail transport, rockwork services and property management.

Om tjänsten

Som Underhållsingenjör El/automation ingår du i ett team som ansvarar för el och automationsunderhållet i malmförädlingsverken. I din roll som Underhållsingenjör kommer du att arbeta med underhållsutveckling och problemlösning i MK3 och Bandugnsverket. Du kommer att vara en nyckelperson i arbetet med att öka driftsäkerheten och tillgängligheten i våra produktionsanläggningar. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att driva utvecklingen av vårt underhåll mot ett effektivt förebyggande och avhjälpande underhåll där stort fokus läggs på att systematiskt jobba med underhållsplaner, anläggningsdokumentation, reservdelsoptimering och Fu- ronder. Planering och ledning av underhållsarbetet vid våra underhållsstopp är en mycket viktig uppgift i rollen som Underhållsingenjör.

Dina kvalifikationer

Vi söker en positiv och engagerad medarbetare med ett utpräglat teknikintresse. Du är analytisk, drivande och tycker om att samarbeta med olika personligheter. Du arbetar målinriktat både enskilt och i grupp. Du har teknisk utbildning inom El/automation på högskolenivå eller motsvarande. Erfarenhet av arbete i processindustri är meriterande. Körkort klass B är ett krav.

Vi värdesätter förmågorna;
• Arbeta självständigt
• Arbeta i lag och skapa goda relationer både internt och externt
• Ha en god kommunikation
• Är strukturerad och gillar ordning o reda
• Ett utpräglat teknikintresse
• Gillar problemlösning
• Är miljö och kvalitetsmedveten
• Tar egna initiativ
• Problemlösare ”Spindel i nätet”
Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom malmfälten samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom exempelvis friluftsliv eller konst.

Övrig information

För mer information om tjänsten vänligen kontakta
Jan Pettersson Sektionschef SME tel: 0970-79104.

Unionen Södra - Per Ola Eriksson, 0920-38076
SACO-klubben Södra - Annika Taavoniku, 0970-79532
Ledarna Södra - Christer Olofsson 0970-76584

Underhållsingenjör El/Automation malmförädlingsverk

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-07-07

Ansök nu

Dela detta jobb