teknikjobb.se

Underhållsingenjör automation - Vattenfall Värme

Ansök nu

Underhållsingenjör automation - Vattenfall Värme

Vill du följa med oss på resan mot en fossilfri framtid? På Vattenfall har vi beslutat oss för att göra ett fossilfritt liv möjligt inom en generation. Nu söker Vattenfall Värme en ny talang som vill vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och driva utveckling och digitalisering framåt.

 

Det här är vi, dina nya kollegor
Vattenfall Värme är en europeisk leverantör av el, värme och kyla med verksamheter som hjälper våra kunder att styra om mot ett fossilfritt liv. Vi är drygt fyra tusen anställda som levererar fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och privatpersoner i fyra länder med vårt huvudkontor i Solna.

I Sverige levererar vi fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och bostadskunder i femton kommuner. Värme Sverige är den fjärde största fjärrvärmeleverantören i Sverige och levererar hållbar uppvärmning till cirka 200 000 svenska hushåll samt värme, kyla och ånga till industrikunder. Vi erbjuder också energilösningar till fastighetskunder som solpaneler och värmepumpar. Att vår huvudprodukt fjärrvärme spelar en viktig roll i det nya cirkulära samhället är vi extra stolta över.

Om rollen
Som underhållsingenjör kommer du att vara delaktig i planeringen och uppföljning av det förebyggande och avhjälpande underhållet av analys-, styr- och reglerutrustningar. Du kommer även få medverka i om- och tillbyggnadsprojekt där du får utföra/ansvara för mindre konstruktioner av industriella el- och automationssystem och/eller vara del i upphandling av ombyggnationer, ramavtal och liknande.

Du kommer även vara en del i det avhjälpande underhållet, både som utförare och som stöd åt våra tekniker.
Du kommer att få arbeta i vårt underhållssystem SAP-PM med anläggningsregister, arbetsorderhantering, Underhållsplaner mm.
Arbetet är omväxlande, du kommer till exempel att befinna dig ute i vår verksamhet nära vår kärnverksamhet, delta vid projektmöten, arbeta i team, men även självständigt på och utanför ditt kontor.

Din profil
Vi söker dig som har gymnasial eller en högskoleingenjörsutbildning inom automation eller styr- och reglerteknik. Du ska ha flera års erfarenhet av automation och underhåll inom liknande industri. Kompetenser inom el, PLC, datorer och nätverk är ett krav.

Du har god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på Svenska och Engelska. Kompetens inom SAP PM/MM är meriterande.
Som person behöver du vara flexibel när det krävs. Du tycker om att ta egna initiativ och uppskattar ett gott samarbete. Tjänsten kräver även att du har ett strukturerat arbetssätt för att upprätthålla en säker anläggning med god arbetsmiljö. B-körkort är ett krav.
I tjänsten ingår även schemalagd beredskapstjänstgöring.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss blir du en del av ett starkt team med fantastiska kollegor. Organisationen är engagerad och motiverad och står inför flera spännande utmaningar. Vi erbjuder ett omväxlande arbete, ett modernt ledarskap och många kontaktytor. Att livet i sin helhet ska gå ihop är en självklarhet för oss, vi lägger stor vikt vid att du ska hitta en balans mellan arbete och fritid och erbjuder attraktiva personalförmåner. Som medarbetare på Vattenfall Värme är du delaktig i att skapa framtidens uppvärmning och att forma morgondagens fossilfria energisamhälle.

Placering: Uppsala

Nyfiken? Så här får du veta mer!
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Peter Danielsen, 0730389694. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Zanko Dasko 070 253 28 96.

Fackliga representanter är Kalle Almqvist, Akademikerna, Kjell Karlsson, Ledarna, Göran H. Jansson, SEKO och Patrik Nenzén, Unionen och du når samtliga via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.

Varmt välkommen med din ansökan! Skicka med ett CV och ett personligt brev, sista ansökningsdatum är 2021-08-15.

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via mail. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

#LI-JM1

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Underhållsingenjör automation - Vattenfall Värme

Vattenfall AB