teknikjobb.se

Logo

Underhållsingenjör

Ansök nu

Underhållsingenjör

Vill du vara med att bidra till vårt förbättrings- och investeringsarbete? Vi söker en underhållsingenjör till vår underhållsavdelning. 

Om tjänsten
Tjänsten är placerad vid anläggningen i Halmstad där vi tillverkar atomiserat järnpulver av återvunnen metall. I din roll kommer du att ansvara för att säkerställa existerande underhållsrutiner och fungera som tekniskt stöd till organisationen. Investeringsprojekt är en naturlig del av din arbetsdag. En viktig del i arbetet är också att digitalisera underhållsfunktioner med målsättningen att skapa ett mer prediktivt underhåll. Allt arbete sker med fokus på säkerhet, kvalitet och effektivitet.

God datorvana är en förutsättning då det i arbetet ingår felsökning, analysarbete, planering/beredning av underhållsarbete samt uppföljning av genomförda förändringar.

Din profil
Du är högskoleingenjör eller motsvarande med några års erfaranhet av underhållsarbete inom industri. Du har mycket god mekanisk kunskap med god förmåga att prioritera och analysera avvikelser. Du behöver ha god samarbets- och kommunikationsförmåga för att lyckas i rollen. Vidare är du engagerad och nogrann med förmåga att skapa struktur i ditt arbete. 

Att jobba på Höganäs
Vårt mål är att erbjuda en bra och meningsfull arbetsplats, där du kan utvecklas och nå dina ambitioner. Vi har en tydlig ledningsfilosofi, där vi strävar efter öppenhet som ett sätt för både medarbetare och företaget att utvecklas. Vi ser varje medarbetare, oavsett position, som en ledare när vi tar oss an de utmaningar som världen – och vi – står inför. I nära samarbete med våra intressenter siktar vi mot vår vision om ett hållbart samhälle, att inspirera industrin att göra mer med mindre.

Mer om Höganäs
Höganäs är världsledande på marknaden för järn- och metallpulver, med en årlig produktionskapacitet på 500 000 ton. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi morgondagens lösningar för fordonsindustrin, ytbeläggnings- och sammanfogningstekniker, additiv tillverkning och vattenrening; områden som alla bidrar till ett mer hållbart samhälle. Höganäs grundades 1797 och idag sysselsätter vi 2 400 engagerade medarbetare i 16 länder i Europa, Amerika och Asien. Vår omsättning under 2019 var 1,3 miljarder euro. Våra ägare är Lindéngruppen och FAM.

Intresserad?
Vi ser fram emot din ansökan senast den 15 maj. 

Contact person
Håkan Fridh
HR Business Partner
hakan.fridh@hoganas.com

Peter Strandberg
Underhållschef
035-151153
peter.strandberg@hoganas.com

Dela detta jobb

Logo
Underhållsingenjör

Höganäs AB