teknikjobb.se

Logga

Underhållsingenjör

Ort
Utgår

2021-04-18

Ansök nu

Underhållsingenjör

Vill du vara med och bidra till arbetet för världens mest hållbara stad? Med ambition att leda vattenbranschens utveckling med hållbara, innovativa och kostnadseffektiva lösningar och med en nollvision för oplanerade leveransstörningar söker vi nu en underhållsingenjör med önskan om att bidra till just detta.

Om oss

Ledningsnätsavdelningen ansvarar för drift och underhåll av vatten- och avloppsledningsnätet i Stockholm och Huddinge och säkerställer att rent dricksvatten når våra kunder och att avloppsvattnet avleds och hanteras. Vi arbetar även aktivt med att förnya och utveckla ledningsnätet i nära samarbete med andra funktioner på bolaget. På enheten Rörnät är vi 55 medarbetare och vi är uppdelade i två team; Planering & utveckling samt Drift & underhåll.

Arbetsuppgifter och utmaningar

I rollen som underhållsingenjör förväntas du vara med och driva arbetet med att säkerställa ett optimalt, effektivt, långsiktigt och systematiskt förebyggande underhållsarbete av ledningsnätet i Stockholm och Huddinge med syfte att nå nollvisionen för oplanerade leveransstörningar. Du kommer att ansvara för att ta fram en långsiktig drift och underhållsplan samt vid behov uppdatera underlag för arbete med denna vilket inkluderar bland annat arbetsordrar, inspektioner och kartunderlag. Som underhållsingenjör är du en aktiv part i förnyelse- och utvecklingsplanearbetet för ledningsnätet samt ansvarar för enhetsinvesteringar.

I rollen som underhållsingenjör förväntas du bland annat arbeta med följande:

  • Planera, följa upp, och utveckla underhållet inom enheten.

  • Ansvara för att ta fram och rapportera driftstatistik i samband med enhetens måluppföljning.

  • Sammanställa skriftliga underlag vid enhetsinvesteringar, projektbeställningar och utredningsbeställningar.

  • Utveckla digitala verktyg för drift och underhåll.

  • Genomföra olika underhålls- och förbättringsprojekt.

Dina erfarenheter och bakgrund

Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180 hp inom ett för rollen relevant område alternativt motsvarande kunskap förvärvat på annat sätt och som bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har minst 5 års yrkeserfarenhet inom underhållsverksamhet. Det är starkt meriterande om du gått utbildning inom byggarbetsmiljösamordning (BAS U/P) och även har erfarenhet av arbeta med det. Utöver är det meriterande om du har erfarenhet av projektledning och förbättringsarbete. Du ska ha goda datorkunskaper där färdigheter i GIS är meriterande. Du bör också ha en god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
B-körkort är ett krav.

Som person drivs du av att leverera resultat som bidrar till att verksamhetens mål uppfylls. Du strävar ständigt efter att hitta effektiva och hållbara lösningar som leder till kontinuerlig utveckling, både för dig själv och för verksamheten. Vi ser gärna att du har en god förmåga att se samband och förbättringsmöjligheter och att du är pedagogisk och strukturerad. Du har erfarenhet av att planera och arbeta självständigt. Du är prestigelös och delar gärna med dig av din kunskap till andra. Vi söker en person som är öppen och nyfiken på att lära. Vi ser att du kommer att bidra till teamets utveckling och du trivs med att samarbeta. Dagligen behöver du våga ta ansvar och bidra till vårt ständiga förbättringsarbete.

Ansökan 
För ytterligare information om tjänsten kontaktar du Teamledare Nathalie Drambo via mejl: nathalie.drambo@svoa.se.

Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision, Saco och Ledarna når du via Stockholm Vattens kundcenter 08-522 120 00.

Mer om oss

Vi är en lärande organisation med mycket erfarenhet och kunskap till ditt stöd. Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande jobb med intressanta arbetsuppgifter, duktiga kollegor och ett mycket bra arbetsklimat. Dessutom erbjuder vi goda anställningsvillkor, digitala och flexibla arbetssätt, kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad hälsofrämjande fördelar.

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare.

 

Dela detta jobb

Logga
Underhållsingenjör

Stockholm vatten och avfall