teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Sektionen Kiruna Malmförädling Kulsinterverk (NMK) innefattar pelletsverken KK2 och KK3. Här arbetar ca 120 personer tillsammans för att producera ca 9 miljoner ton järnmalmspellets per år, som levereras via Narvik till kunder i hela världen. På LKAB eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning.

Om tjänsten

Nu söker vi en stoppansvarig underhållsingenjör till KK2, en tjänst där du får vara med och utveckla det strategiska underhållet i ett av våra pelletsverk.

Som stoppansvarig kommer du att samordna och projektleda underhållet mot rådande produktionsstatus i nära samarbete med övriga grupper inom förädlingen. Du kommer att vara en av nyckelpersonerna i arbetet med att öka driftsäkerhet och tillgänglighet. Den huvudsakliga uppgiften är att planera och leda förebyggande underhållsstopp. En stor del av arbetet går ut på att hålla i planeringsmöten med interna och externa aktörer inför underhållsstopp, lägga upp tidsplan samt ansvara för budget.

I rollen som stoppansvarig underhållsingenjör för KK2 kommer du att ingå i ett team tillsammans med en annan stoppansvarig underhållsingenjör och två tillgänglighetsansvariga underhållsingenjörer. För att du ska trivas i rollen ska du vara driven, kunna hantera ett stundtals högt tempo och vara bra på att bygga upp ett kontaktnät.

Dina kvalifikationer

Akademisk examen inom teknik, ekonomi, projektledning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Körkort klass B är ett krav.

Kunskap om LKAB:s malmförädlingsprocesser är meriterande men det är inget krav, för oss är det viktigare att du är nyfiken och har ett intresse för att lära dig verksamheten. Erfarenhet av projektledning eller annan underhållsverksamhet är också meriterande.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig.

Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Du ska ha förmåga att leda och fördela arbete, och ha social kompetens. På NMK gillar vi att jobba tillsammans och värdesätter din förmåga att arbeta i lag och skapa goda relationer, internt såväl som externt.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad.

Vi vill se dig växa hos oss och därför vill vi ge dig utvecklingsmöjligheter. Hos oss finns det tydliga karriärvägar och vi erbjuder dig kompetensutveckling, kurser och konferenser inom ditt område.

Vi erbjuder dig även friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra förmåner.

Övrig information

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök senast 31 oktober via lkab.com/karriar

För mer information om tjänsten kontakta gruppchef underhåll Marcus Lundin tel. 0980-71838

Fackliga representanter:
Ingegerd Kyrö för Ledarna, ingegerd.kyro@lkab.com, 0980-710 50
Sakari Alanko för Unionen, sakari.alanko@lkab.com, 0980-72508
Björn Åström för Akademikerföreningen, bjorn.atrom@lkab.com, 0980-62239

Underhållsingenjör

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-10-31

Ansök nu

Dela detta jobb