teknikjobb.se

 

Vi levererar en så enkel sak som trygghet. Som det största energi- och avfallsbolaget i regionen bidrar vi med samtliga delar till ett fungerande och hållbart samhälle. Vi levererar el till din kaffebryggare 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året och tar hand om den efter att den bryggt sin sista kopp. Våra anställda är vardagshjältar, är du?

Nu söker vi dig som vill delta i underhåll av våra anläggningar som underhållsingenjör.

Du kommer i denna tjänst arbeta tillsammans med revisionsansvarig, underhållsingenjör, medarbetare på underhåll mek samt entreprenörer.

Hur ser din arbetsdag ut?
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att omfatta:

  • Tillsammans med konsult tillse att en klassning av våra yttre anläggningar med avseende på kriticitet, eller så kallad ABC-klassning slutförs.

  • I vårt underhållsystem, utifrån klassning, koppla dokumentation, förebyggande UH-insatser samt reservdelar till respektive maskin i anläggningarna.

  • Bistå underhållsavdelningen, företrädesvis mekanikerna, vid planering av större jobb. Här kan det handla om att beställ delar, entreprenörer, avställning av anläggningsdelar, ställningsbygge m.m.

  • I samarbete med vår revisionsansvarig vara sammanhållande för entreprenörer vid planering och utförande av lagstadgade inspektioner och större underhållsinsatser.

  • Identifiera våra kritiska maskiner, främst då på våra yttre anläggningar, skapa maskinkort för dessa i vårt underhållssystem MaintMaster samt identifiera vilka reservdelar vi bör ha på förråd.

Merparten av dina arbetsuppgifter kommer att vara administrativa, men eftersom vi är en liten underhållsorganisation får du därför inte vara främmande för att arbeta praktiskt när läget påkallar. Särskilt aktuellt blir detta under sommarhalvåret, när vi gör revision på våra pannor och ska säkra driftsäkerheten till kommande eldningssäsong.
I tjänsten kan komma att ingå beredskap.

Vi letar efter dig som gillar att ta ansvar

Vi tror att du har en ingenjörsutbildning eller motsvarande kunskaper erhållna genom praktisk erfarenhet. Flerårig vana av arbete i tung industri är meriterande. Likaså är det meriterande om du har erfarenhet av arbete med uppbyggnad av förebyggande underhåll, gärna över flera yrkeskategorier. Som person är du noggrann och systematisk samt har god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Hör av dig till oss

Tjänsten är en heltidsanställning på Halmstads Energi och Miljö AB. Du erbjuds ett attraktivt, utvecklande och viktigt arbete. Låter det intressant?

Vi ser fram emot din ansökan senast den 24 mars. Vi tillämpar löpande urval.

I denna rekrytering samarbetar vi med Cordovan Career. För ytterligare information kring tjänsten kontakta Pia Strandh på 073-340 92 13, pia.strandh@cordovan.se.

Du lämnar din ansökan via ansökningsformuläret på cordovancareer.se

Fackliga företrädare

  • Mac Ban, Vision, 035-190 470

  • Björn Lövkvist, Ledarna, 035-190 419

  • Cecilia Bergqvist, SACO, 035-191 626

Koncernen Halmstads Energi och Miljö AB (HEM) är det ledande energi- och miljöföretaget i Halmstadsregionen och ägs till 100 % av Halmstads Kommun. Vi omsätter ca 900 mkr och har ca 240 anställda. Som kommunens bredaste, samhällsnyttiga företag arbetar vi inom såväl avfall, återvinning, fjärrvärme, fjärrkyla, el och energitjänster som infrastruktur. För oss är våra värderingar Engagemang-Öppenhet-Ansvar-Omtanke viktiga och har en stor inverkan på hur vi med närhet och kompetens erbjuder attraktiva och hållbara energi- och miljölösningar regionalt med hjärtat i Halmstad.

Logga

Underhållsingenjör

Ort
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Dela detta jobb