teknikjobb.se

Underhållsansvarig – Vattenfall Värme i Motala

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2021-09-26

Ansök nu

Underhållsansvarig – Vattenfall Värme i Motala

Tillsammans ska vi jobba mot en fossilfri framtid, var med på resan som vår nya Underhållsansvarig i Motala
Vattenfall Heat är en europeisk leverantör av el och värme vars verksamhet är central i Vattenfalls arbete med att möjliggöra ett fossilfritt liv inom en generation. Vi är drygt fyra tusen anställda som levererar fjärrvärme, fjärrkyla och ånga i fyra länder med vårt svenska huvudkontor i Solna. I Sverige levererar vi fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, kommunal verksamhet, fastighetsägare och villakunder i femton kommuner. Vi söker nu en Underhållsansvarig till vår verksamhet i Motala  

Det här är vi, dina nya kollegor
I Motala: blivande underhållsingenjör, driftpersonal, anläggningschef, distributionspersonal, arbetsmiljöingenjör. Experter och chefer i hela Vattenfall Värme Sverige.  

Om rollen
Som ansvarig för underhåll ansvarar du för det förebyggande och avhjälpande underhållet samt revisioner och förråd. Allt detta med säkerhet och tillgänglighet i fokus. Du ansvarar för underhållsbudgeten för innevarande år och kommer att ingå i Generation Motalas ledningsgrupp samt investeringskommitté. Som underhållsansvarig kommer du även att agera sponsor i flera reinvesterings- och nybyggnadsprojekt där du har upprättat underlag för investeringsbeslut. Dina arbetsuppgifter är både administrativa med teknisk dokumentation, arbetsmiljöplan, intern systemsupport mm och praktiska i produktion på anläggningarna med bland annat anläggningsförbättringar och kontakt med entreprenörer. Till din hjälp finns en underhållsingenjör samt driftorganisationen i Motala och projektledare.

Viktiga arbetsuppgifter är att följa upp underhåll i underhållsystemet, samt att utveckla underhållsplaner och investeringslistor samt reservdelsanskaffning.

Din profil
Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknade verksamhet inom energisektorn eller motsvarande. Det är en merit om du har goda kunskaper inom underhållsprocesser och arbetsledning. Du behärskar svenska och engelska bra i tal och skrift samt har en högskoleexamen eller motsvarande erfarenhet förvärvad genom din yrkesroll. Du trivs i en arbetsledandeledande roll och har även stor social kompetens och förmåga att skapa engagemang , delaktighet samt tycker om att fatta beslut. Dialog är ett ledord i vardagen.

Kompetens inom SAP PM/MM är meriterande samt underhållsystem som TM-Master, Amos, IFS, Consultas m.m. ger dig även en bra grund för att vara med och utveckla vår framtid inom SAP.

Vad kan vi erbjuda dig?
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi ett omväxlande arbete. Du kommer att ingå i ett engagerat och motiverat team som står inför spännande utmaningar. Vi erbjuder attraktiva personalförmåner  

Placering: Motala

Nyfiken? Så här får du veta mer!
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Berit Sanded telefon 0703295121. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Kristina Karlsson 070-577 34 61. Fackliga representanter är Kalle Almqvist, Akademikerna, Kjell Karlsson, Ledarna, Göran H. Karbin, SEKO och Patrik Nenzén, Unionen. Du når dem via Vattenfalls växel, 08 739 50 00.  

Varmt välkommen med din ansökan! Skicka med ett CV och ett personligt brev, sista ansökningsdatum är 26 september 2021.

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via mail. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum.  

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.
 

 

 

Dela detta jobb

Underhållsansvarig – Vattenfall Värme i Motala

Vattenfall AB