teknikjobb.se

Logo

Ugnsoperatör

Företag Höganäs AB
Ort
Utgår

2021-08-09

Ansök nu

Ugnsoperatör

Tycker du om att arbeta med förbättringar och vill utvecklas till kontrollrumsoperatör?

Om tjänsten

Som ugnsoperatör på Distaloyverket kommer du att självständigt utföra olika arbetsuppgifter i samband med glödgning av Astaloy® och Distaloy® enligt uppsatta kvalitets-, miljö- och kostnadskrav. Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetet bedrivs i kontinuerligt treskift. 

Din profil

Som person är du driven, ansvarsfull och initiativtagande. Du är en praktisk problemlösare med god kommunikationsförmåga, strukturerad och noggrann. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete i processindustri och att du trivs med, och har erfarenhet av, att arbeta i grupp. Du har god datorvana och vill utvecklas och växa i din roll. För jobbet krävs trårig gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med teknisk inriktning, du har körkort och förstår engelska i tal och skrift.

Att jobba på Höganäs

Vårt mål är att erbjuda en bra och meningsfull arbetsplats, där du kan utvecklas och nå dina ambitioner. Vi har en tydlig ledningsfilosofi, där vi strävar efter öppenhet som ett sätt för både medarbetare och företaget att utvecklas. Vi ser varje medarbetare, oavsett position, som en ledare när vi tar oss an de utmaningar som världen – och vi – står inför. I nära samarbete med våra intressenter siktar vi mot vår vision om ett hållbart samhälle, att inspirera industrin att göra mer med mindre.

Mer om Höganäs

Höganäs är världsledande på marknaden för järn- och metallpulver, med en årlig produktionskapacitet på 500 000 ton. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi morgondagens lösningar för fordonsindustrin, ytbeläggnings- och sammanfogningstekniker, additiv tillverkning och vattenrening; områden som alla bidrar till ett mer hållbart samhälle. Höganäs grundades 1797 och idag sysselsätter vi 2 400 engagerade medarbetare i 16 länder i Europa, Amerika och Asien. Vår omsättning under 2020 var 0,8 miljarder euro. Våra ägare är Lindéngruppen och FAM.

Intresserad?

Välkommen med din ansökan senast den 9 augusti. 

Contact person
Håkan Fridh
HR Business Partner
hakan.fridh@hoganas.com

Christian Jönsson
Driftsledare Ugn, Distaloyverket
042-33 82 56
christian.jonsson@hoganas.com

Dela detta jobb

Logo
Ugnsoperatör

Höganäs AB