teknikjobb.se

Tyréns söker projektör inom väg, gata & mark till kontoret i Växjö

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-05-18

Ansök nu

Tyréns söker projektör inom väg, gata & mark till kontoret i Växjö

Tyréns utnämndes till Sveriges 8:e bästa arbetsplats när 2020 års vinnare korades av Great Place to Work. Med ett målmedvetet driv och nyfikenhet av forskning och utveckling har företaget Tyréns blivit ett av de ledande konsultföretagen inom samhällsbyggnad. Vill du jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Ta chansen och sök tjänsten som projektör!

Om tjänsten

Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar de hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. De har drygt 2 500 medarbetare och verksamhet i Sverige, Danmark, England, Estland och Litauen. Tyréns är stiftelseägt och deras ägandeform gör det möjligt att också satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. De drivs av nyfikenhet och har ett nära samarbete med universitet och högskolor.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Tyréns.

Arbetsuppgifter

Avdelningen du kommer tillhöra består i dagsläget av 8 personer. Här finns såväl juniora som seniora medarbetare som alla jobbar tätt tillsammans och skapar en bra dynamik. Projekteringen sker i Civil 3D och du kommer arbeta i drygt 2-5 projekt parallellt, antalet projekt styrs av respektive projekts omfattning.

Avdelningschefen tror på frihet under ansvar och eftersträvar ett öppet klimat, något som skapat en mycket sammansvetsad och välmående arbetsgrupp där man bryr sig om varandra. Är du intresserad av att ta ett större, mer övergripande ansvar i projekt längre fram finns möjligheten att utvecklas som teknik- och uppdragsansvarig.

Vi söker dig som

  • Har en relevant yrkes-, högskole- eller universitetsutbildning. Du kan exempelvis ha läst fysisk planering, samhällsbyggnad, väg & vatten, byggteknik eller motsvarande

  • Är bosatt i Växjöområdet

  • Har grundläggande kunskaper i CAD. På Tyréns kommer du använda Civil 3D så erfarenhet av det är meriterande men inget krav

  • Är obehindrad i det svenska språket i tal och skrift då majoriteten av ditt arbete kommer utföras på svenska

Som person är du ansvarstagande och gör ditt yttersta i varje situation. Du är tillmötesgående i din kommunikation till andra, såväl internt mot kollegor som externt mot kunder och värderar gott samarbete högt. Du är dessutom flexibel i ditt arbetssätt och har förmågan att agera problemlösande.

Övrig information

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Heltid, rekrytering

  • Lön: Fast månadslön

  • Placering: Växjö

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om Tyréns

Dela detta jobb

Tyréns söker projektör inom väg, gata & mark till kontoret i Växjö

Academic Work