teknikjobb.se

Logga

Turbilschaufför

Ort
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Turbilschaufför

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Derome är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan ? från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.

ARBETSUPPGIFTER
Som turbilschaufför levererar du gods mellan våra regionlager och även till våra mindre anläggningar i region syd ? en av de allra viktigaste funktionerna i företaget!

KVALIFIKATIONER
Vi söker en chaufför med stor serviceanda och som är tillmötesgående och flexibel i sitt arbetssätt.

CE-körkort med YKB-behörighet är ett krav, truckkort ser vi som meriterande. Du ska kunna kommunicera på svenska i tal och skrift.

Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt. Vi tror dessutom att du kommer att trivas med ett arbetsklimat som värdesätter ett långsiktigt och ansvarstagande arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är tillsvidare, på heltid, du arbetar i 2-skift och med tillträde snarast. Placering vid vår anläggning i Landskrona.Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Marcus Bengtsson på telefonnummer 0418-39 61 28.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 31 mars eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Derome bidrar gemensamt till en hållbar framtid när vi vidareförädlar produkter från skogen till trävaror, biobränsle, byggmaterial, byggkomponenter och hus. Vi ligger i framkant i utveckling av trä som det självklara byggnadsmaterialet för ett klimatsmart boende och en hållbar samhällsutveckling.

Dela detta jobb

Logga
Turbilschaufför

Derome Byggvaror & Träteknik AB