teknikjobb.se

Tryckning med jordraket som sommarjobb?

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-07-15

Ansök nu

Tryckning med jordraket som sommarjobb?

Söker du ett sommarjobba där du arbetar utomhus och får jobba praktiskt? Nu söker det nystartade företaget Rikcus två personer som ska jobba runt om i Västerbotten med rörtryckning med jordraket. Sök redan idag! Urval sker löpande!

Om tjänsten

Här är ditt tillfälle att bli en del av ett spännande företag bestående av ägarna Markus och Henrik. Du kommer att arbeta tillsammans med en annan kollega under sommaren och åka runt i Norrlandsregionen på olika arbeten. Resor och övernattningar i tjänst sker troligtvis varje vecka. Du kommer utgå från Umeå där du även kommer introduceras i arbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter

En jordraket är en stor och kraftfull slaghammare som med hjälp av tryckluft jobbar sig igenom backen från en startgrop till en stoppgrop och används vid exempelvis vägar och andra trängre passager. I samma veva som jordraketen jobbar sig igenom backen tar den med sig det rör som ska förläggas bakom sig. Det är just detta du kommer att arbeta med, förberedande grävningsarbete och rörtryckning med jordraket!

Se filmer nedan kring hur arbetet kan gå till.

Vi söker dig som

Har intresse och fallenhet för teknik och mekanik samt har körkort B.

Det är meriterande om du..

  • Har BE-körkort
  • Har erfarenhet av att köra traktor eller grävmaskin
  • Har utbildning inom arbete på väg

Som person är du:

  • Problemlösande
  • Självgående
  • Flexibel

Övrig information

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Både antal pass och passens längd kan variera något utefter var i regionen arbetat är samt vilka arbeten som kommer in under sommaren. Målsättningen är att arbeta 4 dagar i veckan med 10 timmars pass.

  • Placering: Umeå - Västerbotten

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Rikcus önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Rikcus ägnar sig åt schaktfri förläggning, så istället för att gräva ner rör, kanalisation och liknande verkar de med olika tekniker såsom styrbar borrning och jordraketer för att förlägga dessa. De kan gå under vägar, gator, grönytor, vattendrag, skogsterräng samtidigt som påverkan på markytan och vardagen blir minimal. Bakom både företaget och i namnet Rikcus finns Henrik Emanuelsson och Marcus Olsson. De båda lämnade chefspositioner inom telekombranschen för att förverkliga drömmen om denna verksamhet.

Dela detta jobb

Tryckning med jordraket som sommarjobb?

Academic Work