teknikjobb.se

Truckförare till Metsä Tissue i Pauliström

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-05-24

Ansök nu

Truckförare till Metsä Tissue i Pauliström

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.

Nu söker Eterni efter truckförare till vår kund Metsä Tissue i Pauliström och Kvillsfors. Här erbjuds du rolig och utmanade truckkörning på en arbetsplats med gedigen historia i en fabrik som grundades redan år 1726. Bruket producerar främst toalett- och hushållspapper.

ARBETSUPPGIFTER
Fabriken har pappersmaskiner och konverteringslinjer där toalett- och hushållspapper tillverkas. Du kommer att arbeta som truckförare på lagret där du lastar och lossar lastbilar, järnvägsvagnar och containers. Även administrativa arbetsuppgifter förekommer.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Du som söker tjänsten har ett par års arbetslivserfarenhet som truckförare och har kört mycket motviktstruck. Du trivs i en utmanande miljö med högt tempo. Det här är jobbet för dig som vill utvecklas som truckförare! Du har god förmåga att planera ditt arbete och kan arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. Svenska i tal och skrift är ett krav och vi ser det som meriterande om du även kan kommunicera på engelska. Du har god datorvana och skräms inte av administrativa uppgifter som ingår i tjänsten. Du innehar truckkort A + B. 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader inledningsvis. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Metsä Tissue. Eterni och våra kunder har noll tolerans när det gäller droger och andra otillåtna preparat.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Henrik Nordström på via 070-340 80 83 eller henrik.nordstrom@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Truckförare till Metsä Tissue i Pauliström

Eterni Sweden AB