teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Truckförare sökes till utomhuslager i Hisings Kärra

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Truckförare sökes till utomhuslager i Hisings Kärra

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta på lager och vill arbeta utomhus? Då kan det här vara rätt tjänst för dig!
PerformIQ söker för kunds räkning en truckförare till ett företag i Hisings Kärra. Tjänsten som truckförare innebär att ha det övergripande ansvaret för allt som ska göras på lagret/gården. Som lagermedarbetare kommer du bland annat att plocka ordrar med hjälp av truck, boka transporter, returhanteringar samt skapa plocklistor.

Du kommer att utöver det till exempel att:
• lossa containrar och bilar
• leverera in material från leverantörer
• insortering av material till lagerplatser
• lasta utleveranser

Personprofil
Vi söker dig som har truckkort och tidigare erfarenhet av arbete inom lager samt behärskar svenska i både tal och skrift. Vi ser även att du som söker är en person som är noggrann, samarbetsvillig och flexibel. Du har ett naturligt säkerhetstänk och ett eget driv att vilja lära nytt. I tjänsten förekommer mycket arbete utomhus på gård med en del tunga lyft, därför är det viktigt att du är en person med god fysik.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagermedarbetare.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: mån-fre 6:45-15:45
Plats: Oklandsåsen 10

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos företaget.

Företagspresentation
Kunden är ett av Europas marknadsledande företag inom maskinuthyrning. Det är ett företag med fokus på att öka så väl säkerheten som effektiviteten hos kunderna. Detta genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Kunden är en helhetsleverantör som utöver maskinuthyrning också erbjuder tjänster så som etablering av byggström, bodar och fallskydd samt utbildningar inom lift, arbetsmiljö och heta arbeten med flera.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Dela detta jobb

logo
Truckförare sökes till utomhuslager i Hisings Kärra

PerformIQ