teknikjobb.se

Truckförare med behörighet B6 till Anebyhusgruppen

Ansök nu

Truckförare med behörighet B6 till Anebyhusgruppen

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


Nu söker Eterni efter truckförare med behörighet B6 till vår kund Anebyhusgruppen i Åseda. Här erbjuds du en arbetsplats präglad av stolthet och engagemang som arbetar efter ledorden Ansvar – Kvalitet – Laganda. Du får möjlighet att utvecklas och vara en del av teamet som bygger hus och förvekligar familjers drömmar.
Anebyhusgruppen i Åseda är en av Sveriges äldsta trähustillverkare. I 75 år har företaget byggt hus som blir ett hem dagen då familjer flyttar in. Hem som anpassas efter tiden och familjen. Hem där livet sker.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta som truckförare samt ha andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på godsmottagningen. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Du som söker har truckkort behörighet B6 och har tidigare erfarenhet av truckjobb. Du är noggrann, ordningsam och kvalitetsmedveten men även stresstålig och van vid högt tempo. Du är en lagspelare som gillar ett nära samarbete med övriga kollegor. Vi lägger stor vikt vid att du behärskar svenska i tal och skrift och kan ta till dig skriftlig information samt säkerhetsinstruktioner.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Anebyhusgruppen. Eterni och våra kunder har noll tolerans när det gäller droger och andra otillåtna preparat.

ÖVRIG INFORMATION
Eterni kräver inte att man kan allt från början men lägger stor vikt vid att man som anställd hos oss visar vilja, intresse och engagemang. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Hanna Hyseus på via 070-340 84 63 eller hanna.hyseus@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Truckförare med behörighet B6 till Anebyhusgruppen

Eterni Sweden AB