teknikjobb.se

logga

TRUCKFÖRARE/LAGERPERSONAL TILL NIBE AB

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2021-05-19

Ansök nu

TRUCKFÖRARE/LAGERPERSONAL TILL NIBE AB

NIBE fortsätter att expandera och förstärker nu Centralförrådet med truckförare. Vi söker erfarna, ambitiösa och ansvarskännande medarbetare för truckhantering av inkommande gods vid vårt Centrallager. Avdelningen består av ca 30 personer som förser våra produktverkstäder med material och komponenter för tillverkningen av NIBEs energiprodukter (varmvattenberedare, värmepumpar och braskaminer)

OM TJÄNSTEN
Arbetsuppgifterna är helt inriktade på Truckkörning samt plock av artiklar. Arbetstiderna innebär 2-skift och ibland även natt. 

DIN BAKGRUND
Du är en säker och kunnig truckförare med truckbehörighet A1-A4 och B1-B4 (B5). Du får inte vara höjdrädd då visst arbete sker med plocktruck på lite högre höjder. Du bör givetvis ha grundläggande kunskaper i att hantera datorer (normalanvändare) och behärska svenska i tal och skrift. En god förmåga att hantera siffror är en fördel.

Körkort B är ett krav. Om du är intresserad av att jobba i ett framtidsföretag fullt av möjligheter, tveka inte att kontakta oss.

OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 19 maj. Önskas mer information vänligen kontakta kontaktpersonen nedan.

OM NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 250 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 18 000 anställda i drygt 30 länder.

Varmt välkommen! 

KONTAKTPERSONER
Håkan Friberg

Avdelningschef Centrallagret

0433-27 30 00

hakan.friberg@nibe.se

 

Dela detta jobb

logga
TRUCKFÖRARE/LAGERPERSONAL TILL NIBE AB

NIBE AB