teknikjobb.se

logga

Trollhättans Truck söker Maskinutbildare!

Ort
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

Trollhättans Truck söker Maskinutbildare!

Företagsinformation
Trollhättans Truck AB startade sin verksamhet 1988 i liten skala med affärsidèn att entreprenörer och privatpersoner enkelt och smidigt skulle kunna hyra en truck eller lift. Idag 2020 är Trollhättans Truck en av västsveriges ledande aktörer när det gäller uthyrning, försäljning och service av truckar och liftar. I företagets maskinpark finns över 300 olika truckar och liftar med märken som Doosan, Crown och Pramac. Hos Trollhättans Truck är kunden alltid i centrum, Det innebär att de tittar på vaje enskild kunds behov för att gemensamt hitta den smartaste och bästa lösningen. Verksamheten i Trollhättan är belägen på Kardanvägen.

Tjänstebeskrivning
I samarbete med Trollhättans Truck AB söker vi nu en maskinutbildare som ska vara placerad på deras anläggning i Trollhättan. Tjänsten innefattar att du kommer vara ansvarig för utbildning av deras produkter i form av truckar,liftar, fallskydd,travers och där även kran är en meriterande del. Du kommer att få vara med och utveckla företagets utbildningsgren, Att hålla i utbildningar och ta emot bokningar och sköta administrationen kring dessa arbetsuppgifter! Vi ser gärna kvinnliga sökande. Arbetstiden är förlagd till dagtid 07-16:00 med viss flexibilitet.

Kvalifikationer
Som person är du strukturerad,nogrann och effektiv och har ett stort engagemang för ditt arbete. Du är självgående och plikttrogen då man i denna roll ansvarar och planerar sina egna dagar. Efterson rollen innebär mycket kontakt både intern och externt är det viktigt att du är en kommunikativ person som har lätt att skapa och bevara långsiktiga relationer. Låter det intressant? Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa områdeschef Johan Hallberg tel 0707-858404 Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 30 September 2021. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 6 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Krav
Instruktörsbevis (TYA,MA) Körkort B Tillgång till Bil

Kontaktperson(er)
Johan Hallberg
johan.hallberg@premier.se
070-7858404

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Trollhättan

Publiceringsdatum
16 August 2021

Dela detta jobb

logga
Trollhättans Truck söker Maskinutbildare!

Premier Service AB