teknikjobb.se

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Känner du dig också stolt för det arbete du utför ?
Inom vår verksamhet Lyft och Industriteknik i Värmland är vi en grupp om ca 20 kollegor och nu vill vi bli fler! Vi befinner oss just nu i ett expansivt skedeinom både stora och små industrier, kunder i Värmland/Dalsland/Mellansverige och har även flera pågående installationsprojekt.

Vi söker dig som kan och vill jobba med allt från planerad service och förebyggande underhåll till reparationer och montage av alla möjliga sorters lyftutrustningar.  Vill du vara med i vår tillväxtresa i en roll där du själv kan påverka resultatet samt din egen karriär?

Om dig
För att vara aktuell som Travers tekniker hos oss behöver du i grunden ha kunskap kring mekaniskt / elektriskt underhållsarbeten och ett mycket stort Servicetänkande. Det är ett krav att du har erfarenhet från Travers branschen samt stor vana av felsökning.

I rollen som Travers tekniker kommer du att varje dag möta kunder och kollegor. Så för att trivas hos oss behöver du därför känna dig trygg i att skapa och upprätthålla goda relationer.
Du kommer till stor del att arbeta självständigt och själv lägga upp ditt eget arbete men med en stark TEAM känsla i ryggen. Det är därför viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt samtidigt som du är strukturerad och får saker gjorda.

Övrigt
Placeringsort antingen Karlstad eller övrigt Värmland
Du som söker har minst B körkort

Ansökan
Vi gör löpande urval, registrera din ansökan så snart som möjligt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta
Avd Chef Kenth Andersson på telefon 010 4707832
Projekt tekniker Patrik Bergström på telefon 073-0661609

Travers Tekniker Värmland

Företag Midroc
Ort
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

Dela detta jobb