teknikjobb.se

Transtema Network Services söker transmissionstekniker!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-25

Ansök nu

Transtema Network Services söker transmissionstekniker!

Transtema Network Services (TNS) har fått utökat förtroende av sin största kund och expanderar nu över hela Sverige. TNS söker Transmissionstekniker med erfarenhet inom telekom som vill vara med och forma framtidens kommunikationsinfrastruktur. Du blir en del av ett spännande företag med varierade uppdrag och där du har goda utvecklingsmöjligheter. Sök tjänsten redan idag. Urval sker löpande!

Om tjänsten

Transtema Network Services (TNS) är en marknadsledande leverantör av fälttjänster inom telekom i Sverige. TNS bygger, underhåller och sköter driften av nätinfrastruktur i hela landet, och arbetar med alla typer av kommunikationsnät i alla miljöer.

TNS söker dig som är Transmissionstekniker och har erfarenhet inom bygg, installation och felsökning av SDH, PDH, xWDM, ATM, radioutrustningar och xDSL-utrustningar. Du ska även kunna hantera kretskort och utföra kortbyten men även felsökning och åtgärd av förbindelsefel.

I ditt uppdrag kommer du arbeta med bygg, installation, drift, felsökning och uppgraderingar av fiber- och transportnät, både gammal och ny transmission. Du ska självständigt ansvara för service och underhåll av kundnoder. På telestation och på bredbandsnoder kan uppdragen vara att byta/konfigurera switchar, felsöka DSLAM och byta kort samt kontrollera korskoppling. Du kommer även installera och driftsätta switchar, koppla i fastighetsnät och på telestationer.

TNS söker även uppdragstagare inom fler områden där det finns möjlighet till arbete inom flera uppdragsområden om erfarenhet finns. Det finns även möjlighet till vidareutbildning om intresse finns.

Du erbjuds

 • Bli en del av en stark gemenskap där alla hjälps åt. Dessutom tillämpar de något som de kallar multiskillprincip, där de vill att deras anställda har kunskap inom flera kompetensområden eller får möjlighet att såväl bredda som fördjupa sin kompetens.
 • Servicebil och modern, komplett personlig utrustning.

Arbetsuppgifter

Som Transmissionstekniker får du uppdragen tilldelade och du ansvarar för avrapportering på respektive uppdrag. Med avrapportering menas att du klarskriver med rätt koder, korrekta underlag och klarrapporterar uppdragen inom fastställda tidsramar. Du arbetar enligt kvalitets- och miljösystem. Det ingår i ditt arbete att föra en god dialog med kunder och har lätt för att fånga upp och vidarebefordra tilläggsaffärer. Beredskapsarbete förekommer på kvällar och helger, alla dagar på året samt arbete på annan ort om behov finns. De flesta kommer att utgå från sitt hem i arbetet och därifrån åka ut på de olika uppdragen runt om i regionen.

Vi söker dig som

 • Har utbildning inom telekom, el eller motsvarande kompetens.

 • Har erfarenhet inom transmission

 • Har körkort B

 • Har goda datakunskaper.

 • Kan kommunicera obehindrat på svenska i såväl tal som skrift då språket används i det dagliga arbetet.

Meriterande är om du har erfarenhet från telekombranschen och någon av de övriga uppdragsområdena: Spridning/hemhjälp, Kopparkabel, Fiber, Datacom, AXE eller Mobil

Som person är du:

 • Självgående

 • Flexibel

 • Servicemedveten

Övrig information

 • Start: November

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Göteborgs region, De flesta kommer att utgå från sitt hem i arbetet och därifrån åka ut på de olika uppdragen runt om i regionen.

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Transtema Network Services (TNS) är en marknadsledande leverantör av fälttjänster inom telekom i Sverige. Vi bygger, underhåller och sköter driften av nätinfrastruktur i hela Sverige. Vi arbetar med alla typer av kommunikationsnät i alla miljöer och erbjuder våra kunder en helhetslösning med kvalitet i fokus och i enlighet med kundens förväntningar. Kulturen i företaget präglas av öppenhet och ett stort mått av eget personligt ansvar för att arbetet utförs på bästa möjliga sätt. Vi hjälper och stöttar varandra i alla lägen. Vi värdesätter en hög grad av produktivitet, goda resultat och engagemang hos alla som jobbar hos oss.

 

Dela detta jobb

Transtema Network Services söker transmissionstekniker!

Academic Work