teknikjobb.se

Transportplanerare till Kundservice i Örebro eller Västerås

Företag Thomas Betong AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-02-12

Ansök nu

Transportplanerare till Kundservice i Örebro eller Västerås

Vill du vara en del av Team Thomas®?

Vi söker nu en driven, serviceinriktad och proaktiv person till vårt kundserviceteam i Örebro eller Västerås.

Vardagen som medarbetare på kundservice består av att bemöta kunder som ringer, mailar och emellanåt besöker oss. Dessa kunder hjälper du med svar på förfrågningar och tar emot bokningar. Service helt enkelt! På daglig basis arbetar du även med transportplanering för så optimalt användande av betongbilsflottan som möjligt. Rollen innebär ett tätt samarbete med fabriker, sälj- och transportsorganisation. Du deltar också i avstämningsmöten, såväl internt som externt hos kund.

Vi är specialisterna på betong och levererar, med hjälp av betongbilar och pumpar, dagligen färsk betong till en mängd olika bygg- och anläggningsprojekt runt om i Sverige. I arbetet på Kundservice är visionen att vi tillsammans skall erbjuda våra kunder branschens bästa service med en enkel och samordnad kontaktyta för merparten av kundens ärenden.

Vi söker dig som har en naturlig känsla för service och samarbete. Starkt meriterande är erfarenhet av, och kunskap inom betongtillverkning och betongens egenskaper.

För att trivas i rollen tror vi att du bör uppskatta att arbeta med ett högt tempo i en föränderlig & intensiv verksamhet, vilket vi vet kräver ett strukturerat och effektivt arbetssätt. Vi hoppas du är en självgående, ansvarsfull och initiativrik person som både ser till helheten och detaljerna i flödet. Vi erbjuder en varierande och utmanande tjänst med stora möjligheter att påverka processer och arbetssätt, tillsammans med riktigt härliga kollegor.

Start sker efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Vi gör löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan sker genom att trycka på knappen Ansök, på annonsen på vår hemsida.

Om Thomas Betong
Hos oss får du möjligheten att arbeta i en dynamisk organisation där vi tillsammans bidrar aktivt till ett hållbart samhälle.
På Thomas producerar och distribuerar vi högkvalitativ betong för platsgjutet byggande på 38 betong- och 3 Prefabfabriker. Vi är på en utvecklingsresa där ambitionen är att vara bäst i branschen som specialisterna på betong.
Det är vår kultur och expertis inom betong som gör oss unika. Vi i Team Thomas bryr oss om varandra och agerar för våra kunders, kollegors och vårt företags bästa. Vi stöttar varandra och har roligt tillsammans!
Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen.
www.thomasbetong.se

Kontaktpersoner

Länk till den här sidanhttp://web103.reachmee.com/ext/I018/1136/main?site=6&validator=98a84c28bc7663029c7636247ad79c70&lang=SE&&rmpage=job&rmjob=130&rmlang=SE

Dela detta jobb

Transportplanerare till Kundservice i Örebro eller Västerås

Thomas Betong AB