teknikjobb.se

Är du en kommunikativ person med många järn i elden? Drivs du av att arbeta i högt tempo och trivs i en koordinerande roll? Vi söker dig som vill jobba heltid under juni och juli!

Rollen
I rollen som Transportplanerare kommer du att koordinera och planera rutter till 15 stycken chaufförer. En stor del kommer även att utgöras av att räkna på fyllnadsgrad och flakmeter. Stort fokus ligger på effektivitet när det kommer till tid, miljö och drivmedelsförbrukning. Tjänsten innefattar även mycket kontakt med kunder och chaufförerna på telefon och mejl. 
Introduktion sker med nuvarande trasportplanerare i 3–4 veckor och därefter kommer du att jobba självständigt resterande tid.

Din profil
I rollen som Transportplanerare ser vi att du har följande kvalifikationer;
• Eftergymnasial utbildning inom transport och logistik
• Något års erfarenhet av en liknande roll
• God datavana och systemförståelse 
• Flytande svenska i tal och skrift

I rollen som Transportplanerare ser vi gärna dig som är rak och tydlig i din kommunikation med ett högt servicetänk både mot kunder och kollegor. Stressiga situationer hanterar du med att hålla huvudet kallt och prioritera och du trivs i en enkel miljö med högt tempo där du kommer att lära dig mycket.

Bra att veta!
Tjänsten är på heltid under juni och juli där du blir anställd hos oss på Temp-Team som konsult. Malmö Möbelhantering ligger centralt och lättillgängligt i Malmö.

Intresserad?
Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Då vill vi att du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecka Eklund på telefon 040 611 07 70. 

Välkommen med din ansökan!

Logga

TRANSPORTPLANERARE FÖR UPPDRAG I JUNI OCH JULI!

Företag Temp Team
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb