teknikjobb.se

Transportledare till KL Industri

Ort
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Transportledare till KL Industri


Arbetsgivare KL Industri AB
Rekryteringsområde Tjänstemän
Uppdragstyp Rekrytering
Område Produktion/ Process-industri
Ort Finspång
Platser 1
Sista ansökningsdatum 2019-06-30

Företagspresentation

KL Industri utvecklar, tillverkar och säljer fabriksfärdiga betongstationer och transformatorkiosker i plåt och betong samt tillhörande låg- och högspänningsprodukter. Kunderna är nätbolag och deras entreprenörer i Sverige och Finland. KL Industri har varit aktivt på marknaden i över 70 år och råder över en gedigen kompetens och erfarenhet inom området.

Nu söker KL Industri en transportledare.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du kommer att planera våra transporter av våra nätstationer och därigenom vara en viktig del i att möjliggöra för oss att fortsätta vara det marknadsledande förstahandsvalet hos våra kunder när de behöver lösningar för dagens och framtidens elförsörjning.

Din uppgift blir att säkra vår höga leveransprecision av nätstationer genom att i samråd med kunder och entreprenörer finna bästa möjliga transport och leveransdatum.

Våra kunders behov och önskemål är viktiga för oss. Det är viktigt för oss att du arbetar proaktivt och bidrar med förslag till lösning vid problem samtidigt som du är duktig på att förvalta det dagliga arbetet på ett strukturerat sätt.

Du behöver ha en god förmåga att samarbeta internt med olika kollegor samt kunder och entreprenörer.

Vi är i ett expansivt skede där rutiner och arbetssätt är under ständig utveckling. Vi kommer därför att värdesätta dina idéer och förslag för förbättring av våra befintliga.

Din profil

Som transportplanerare hos oss förväntas du arbeta självständigt, noggrant och effektivt med eget driv och integritet. Vi söker dig som verkligen tycker om att planera och koordinera våra produkters leveranser och transporter som är av varierande storlek och komplexitet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och då helst inom industrin. Du har ett starkt fokus på kundens behov men är samtidigt lyhörd för hur produktionen ligger till mot sina tänkta leveranser och det är naturligt för dig att hantera och anpassa dig till detta i ditt arbete.

För denna roll värdesätter vi att du har en teknisk gymnasieutbildning, men din tidigare erfarenhet kring liknande arbetsuppgifter väger tyngst. Du har god vana vid datorer och Excel.

Ansök redan idag!

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Peter Ardenfors och nås på 0727-443495 eller på peter.ardenfors@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!

Dela detta jobb

Transportledare till KL Industri

Unik Resurs i Sverige AB