teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Transportledare i Södertälje

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-04

Ansök nu

Transportledare i Södertälje

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


TRANSPORTLEDARE TILL SÖDERTÄLJE 

Företaget Sug & Blåsbil Sverige AB ett företag som arbetar med vakuumteknik. Med deras specialutrustade lastbilar erbjuder de en bred och bra service till anläggningsföretag, rivningsföretag, byggföretag, underhållsföretag, industrier, försäkringsbolag, fastighetsförvaltning och saneringsföretag. De utför arbete på vind, tak, källare och platser med trånga utrymmen m m Materialet förflyttar de via slang till och från lastbil till anvisad plats såsom hustak, en innergård, husdränering, en krypgrund eller platser där  t ex grävmaskiner av utrymmesskäl inte kommer åt. 

VI SÖKER EN TRANSPORTLEDARE TILL FÖRETAGET SUG & BLÅSBIL SVERIGE AB

Vi på Eterni söker nu dig som älskar service, ordning och reda och trivs med att vara ansiktet utåt och ha många bollar i luften.  

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en transportledare på heltid för arbete med transportledning, transportplanering och ordermottagning. Tjänsten som Transportledare innebär att du har en central roll på kontoret där du är spindeln i nätet och även är den viktiga länken som styr den dagliga verksamheten. Du kommer att arbeta brett och ha kontakt med både medarbetare, kunder och chaufförer. Tjänsten som Transportledare är på heltid där du kommer ingå i ett arbetslag av en handfull ordermottagare och trafikledare. 

I rollen som Transportledare är nedan dina huvudsakliga arbetsuppgifter:  

 • Ta emot beställningar/registrera order (via telefon, mail, digitalt i affärssystem

 • Planering av uppdrag för 13 fordon

 • Assistera chaufförer

 • Administration, såsom lön, fakturering och tidsrapporter

 • Styra ordermottagarens arbete, tillgänglighet, prognoser m m

 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Som person är du ansvarstagande, flexibel, anpassningsbar och social. Service och kundfokus är för dig en självklarhet och något du trivs oerhört mycket med att ge. Din positiva och flexibla inställning gör att du med enkelhet pendlar mellan olika typer av arbetsuppgifter. Du är van vid att samarbeta med andra och din prestigelöshet gör att du inte är rädd för att hugga i där det behövs. Tidigare erfarenheter inom transport och byggmaterialsektorn är meriterande. Då arbetet inne bär mycket kontakt med både kunder och kollegor kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 
 

 • God datorvana

 • God lokalkännedom i Stockholmsområdet

 • Svenska flytande i tal och skrift

 • Grundläggande engelska

 • Ansvarstagande

 • God stresshantering

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som transportledare är initialt ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och beräknas pågå tillsvidare, för rätt person kan detta leda till anställning hos kundföretaget. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som uthyrd konsult ute hos vår kund Sug & Blås AB i Södertälje. 

Arbetstider: Mån-fre 08.00-17.00

ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Jenny Ryhd på via 0738-617211 mail: jenny.ryhd@eterni.se.

Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

Transportledare i Södertälje

Eterni Sweden AB