teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm genom att borra, spränga, för att sedan krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I vår verksamhet ingår även malmförädling i vårt anrikningsverk och pelletsverk. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning i kombination med stora möjligheter till friluftsliv, att utvecklas i din tjänst och få vänner för livet.

Sektionen för gruvproduktion (SVG) har som uppdrag att bryta och processa malm till rågods för förädlingsverken i Svappavaara, Malmberget och Kiruna samt att genomföra transporter av rågods, kol och tillsatsmedel. Dagens verksamhet bedrivs i Leveäniemi dagbrott och rågodsproduktionen i Leveäniemi sovringsverk. Sektionen ansvarar även för underhåll av sovringsverket och mobila maskiner.

Om tjänsten

Vi söker en kommunikativ transportledare till Svappavaara.

Som transportledare har du den viktiga rollen som samordnar hjulburna transporter och ser till att malmförädlingen får det material som behövs för att hålla igång våra verk. Du ansvara för att samordna, planera och upphandla hjulburna transporter för malmförädlingen. Du ansvarar även för hantering och styrning av rågods och övriga produkter såsom kol, tillsatsmedel och pelletshantering. Du tillhör sektionen för gruva (SVG) men jobbar i nära samarbete med produktionsplaneringen och övriga sektioner i Svappavaara och får stöd i arbetet av produktionschef för transporter.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som trivs med att vara spindeln i nätet! Du kommer hantera många olika kontakter både internt och externt och arbetet kräver därför en mycket god kommunikationsförmåga samt förmågan att bygga relationer. Det är naturligt för dig att ha en ledande roll med stort eget ansvar och du har lätt för att ta egna initiativ.

Vi söker dig med som lägst gymnasieutbildning. Du har god kännedom om LKAB och gärna om Svappavaaras industriområde, det är meriterande om du tidigare arbetat med trafikledning. Tjänsten kräver B-körkort.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Malmfälten samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom exempelvis friluftsliv eller konst.

Övrig information

Välkommen in med CV och personligt brev senast 30 september 2020. För mer information om tjänsten vänligen kontakta produktionschef Ulf Halldén 0980-68722.

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Fackliga kontakter:
Unionen Norra - Sakari Alanko, 0980-72508
Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara – Björn Åström, 0980-72903
Ledarna Kiruna/Svappavaara - Ingegerd Kyrö, 0980-71050

Transportledare

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

Dela detta jobb