teknikjobb.se

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2018 var 6,9 miljarder SEK.

Transportkoordinator

Som Transportkoordinator ansvarar du för ett effektivt och kvalitativt transportflöde på Jula. Målsättningen är att skapa ett tids- och resurseffektivt transportflöde med hög kvalitet med transporter från leverantör till mål för respektive gods. Som Transportkoordinator når du resultat genom ett gott ledarskap.

Det här gör man som Transportkoordinator

Som Transportkoordinator håller du ihop hela transportflödet från våra inköpsländer till Julas Centrallager. Du har en löpande dialog med samarbetspartners, intressenter, leverantörer och Julas interna logistikavdelning.

Du rapporterar till Logistic Director.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Vi söker dig som har flerårig bakgrund inom transportledning, med fördel från detaljhandel. Du har studerat på högskolenivå gärna med inriktning logistik. Du behärskar engelska mycket väl i både tal och skrift, hög datormognad är ett måste då utveckling av systemstöd och uppföljningssystem är ständigt pågående.

Det här är du som person

Du har en strategisk förmåga och en ledande personlighet med förmåga att lyssna, vara tydlig och uppnå resultat genom andra.

Du har en god förmåga att prioritera  och delegera arbete. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och har lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar. Du är strukturerad och utför ditt arbete med god kvalitet.

Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning med placering på Julas huvudkontor i Skara. Jula har kollektivavtal med Unionen för tjänstemän.

Så här söker du

Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande.

Sista ansökningsdag för tjänsten är den 10 december.

Transportkoordinator

Företag Jula AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-10

Ansök nu

Dela detta jobb