teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Transportförare med YKB

Ort
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

Transportförare med YKB

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
I samarbete med vår kund i Lilla Edet söker vi nu efter en medarbetare till deras transportavd. En arbetsplats med högt tempo, mycket glädje och energi.
Du kommer att arbeta dagtid hos kunden med arbetsuppgifter som innebär bla att köra gods med lastbil, släp och truck.
Tillsammans med dina arbetskollegor kommer dina arbetsuppgifter förutom truckkörning eller lastbilskörning exempelvis att vara: Hantering av in och utgående gods samt andra sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer på en transportavd.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning eller erfarenhet från transport och logistik och vill arbeta hos oss på Premier för uthyrning till vår kund till deras transportavd. Vi ser att du har erfarenhet och körvana från både lastbil, truck och fordon med släp sedan tidigare. Du som söker till denna tjänst har körkort B, CE, YKB samt truckkort A+B.
Du är en person som är pigg, kommunikativ och social. Du är flexibel i ditt arbetssätt, noggrann och tycker om att arbeta. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Sandra Törnqvist tel 0707-858414. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 31 December 2021.Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Krav
Körkort B
Körkort CE
YKB
Truckkort A+B

Dela detta jobb

logga
Transportförare med YKB

Premier Service AB