teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Transport Product Manager

Ansök nu

Transport Product Manager

ValueOne rekryterar en Transport Product Manager till vår kund Hillebrand i Jordbro, söder om Stockholm. Vi söker dig som har arbetat med internationella transporter på global nivå och har en gedigen erfarenhet samt omfattande kontaktnät inom transport- och speditionsvärlden. Låter detta som du? Då kan Hillebrand erbjuda dig ett utmanande arbete i en dynamisk och internationell verksamhet präglad av framåtanda och initiativkraft.

Om rollen

I rollen som Transport Product Manager ansvarar du för upphandling av främst lokala samarbetsavtal med transportörer, rederier och hamnar samt för en kontinuerlig behovs- och kapacitetsplanering av transporter. Rollen innebär också att du ska hålla dig uppdaterad om trafiksituationen i världen och informera det operativa teamet om rådande trafiksituationer och transportlösningar.

Du ansvarar även för att det finns väldokumenterade och uppdaterade produktbeskrivningar, deltar vid behov i kundmöten och bistår vid kravställning av kunderbjudanden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Säkerställa god kapacitet beroende på efterfrågan med fokus på optimering, säkra transportflöden, god leveransförmåga och ledtider.
  • Samarbeta med kundservicechefen, säljteamet och hela det operativa kundserviceteamet, samt koordinera med liknande funktioner inom företagets globala nätverk.
  • Medverka till att utveckla konkurrenskraftiga internationella transportlösningar.
  • Övervaka inköpspriser och optimering av operatörsval och bokningsmönster.
  • Sammanställa produktinformation.
  • Säkerställa att företaget har aktuella samarbetsavtal och att priserna i systemet hålls uppdaterade.
  • Löpande följa upp utfall kopplat till nyckeltal och kostnader för de olika transportlösningarna och vid behov följa upp med kontrakterade underleverantörer. 

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har expertkompetens inom transport- och spedition och samt ett omfattande kontaktnät i branschen. Hillebrand verkar på en internationell arena, varför mycket goda kunskaper i engelska är nödvändigt, förutom svenska. Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet av transportupphandling. Meriterande är också eftergymnasial utbildning inom transport/spedition, ekonomi, logistik eller liknande, liksom kännedom om vin- och spritbranschen. Du bör också ha god systemvana, främst av Office-paketet. Goda kunskaper i Excel är ett måste.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

 

Dela detta jobb

logga
Transport Product Manager

ValueOne AB