teknikjobb.se

Transmissionstekniker inom Nodbygg Stockholm/Mälardalen

Företag Eltel
Ort
Utgår

2019-01-04

Ansök nu

Transmissionstekniker inom Nodbygg Stockholm/Mälardalen

Vi söker en  tekniker med transmissionskunskap, vi jobbar framför allt åt Telia och ser gärna att man har den bakgrunden.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra ett härligt team bestående av projektörer och tekniker som besitter bred kompetens inom olika arbetsområden. Du kommer arbeta i Stockholmsområdet, men resor till andra områden kan förekomma. Det kan även hända att du får arbeta inom andra teknikområden. Även lättare elarbeten förekommer (48V)..

Vem är du:

Som person är du engagerad och brinner för att lösa uppgiften. Du är flexibel och har lätt för att ta initiativ och jobba självständigt samtidigt som du har lätt för att samarbete i grupp. Att ge god service och fullfölja dina uppdrag affärsmässigt och med god kvalité är viktigt för dig. Du är heller inte rädd för att prova på nya uppgifter. Jobbet kan ibland vara fysiskt utmanande så det är viktigt att ha god fysik.

Du har:

Körkort behörighet B

Behärskar svenska i tal och skrift

Förstå arbetshandlingar på engelska

Gymnasiekompetens med teknisk inriktning, yrkesskola eller motsvarande

Meriterande:

Kunskaper i MV36/38

Ansökan och frågor

Sista ansökningsdag är 30 september. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta: Helena Modigh 072-5378109, Helena.modigh@eltelnetworks.se

För fackliga frågor kan du kontakta: SEKO, Unionen, SACO

Välkommen med din ansökan !

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

................................................................................................................................................................

 Vi på Eltel är stolta över att kalla oss ”doers”

Vi kombinerar kunskap och kompetens med en väldigt praktisk inställning till arbete. Vi leder utvecklingen inom infranetindustrin och söker begåvade människor till vårt växande team av Eltel-proffs. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för “doers” som du. För att stödja din utveckling, erbjuder vi ett brett utbud av utbildning, allt från allmän yrkesutbildning till ledarskapsprogram. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i din roll med frihet och mandat att ta egna beslut. Det finns inga förutbestämda karriärvägar inom Eltel, så dina möjligheter att utvecklas är obegränsade. Om du har entreprenörsanda, så kan vi hjälpa dig att utarbeta en plan för att kunna utveckla de färdigheter du behöver ha för att lyckas i ditt arbete.

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets – inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2017 hade Eltel en omsättning på 1,3 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 8 000. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.

Dela detta jobb

Transmissionstekniker inom Nodbygg Stockholm/Mälardalen

Eltel