teknikjobb.se

Training Specialist till företag inom marina branschen

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2019-10-25

Ansök nu

Training Specialist till företag inom marina branschen

Har du en teknisk bakgrund och tidigare erfarenhet av att arbeta med Computer Based Training? Trivs du i en dynamisk miljö där entreprenörstänk värdesätts? Sök då tjänsten som Training Specialist till vår kund i Göteborg!

Om tjänsten

I din roll som Training Specialist kommer du att arbeta hos en av våra kunder inom den marina branschen. Du kommer att tillhöra en grupp på 6 personer och kommer ha en kollega som sitter i samma roll. Din roll innebär att ta fram pedagogiskt material för Computer Based Training till företagets kunder.

Om dig

Vi söker dig som har en teknisk bakgrund, gärna från den marina branschen. Du har tidigare arbetat med Computer Based Training samt att ta fram kompetensmatriser och organisationskartor. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Som person har du en förmåga att planera och se till helheten samtidigt som du kan gå ner på detaljnivå. Företaget är i en tillväxtfas så du trivs i en dynamisk miljö samt har ett entreprenörstänk.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser Inom IT, Engineering och Life Science. våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 35 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Din ansökan

Tjänsten avser en tillsvidareanställning i vårt konsultteam på Modis. Ansök genom länken nedan eller att du helt enkelt kontaktar oss på:

Alexandra Fahlström

Telefon: 031-725 45 08

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Training Specialist till företag inom marina branschen

Modis Sweden AB