teknikjobb.se

Trainee till avdelningen för förvaltning, Hemsö Fastighets AB

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2021-02-07

Ansök nu

Trainee till avdelningen för förvaltning, Hemsö Fastighets AB

Hemsö Fastighets AB söker dig som tar civilingenjörsexamen i samhällsbyggnad eller liknande för Traineeprogram på en växande förvaltningsavdelning. Här blir du en del av en attraktiv och engagerad arbetsplats som erbjuder en tydlig karriärplan och ger dig möjligheten att lära känna företagets olika avdelningar och marknader i Sverige, Tyskland och Finland.

Om tjänsten

Hemsö är Sveriges ledande privata ägare av samhällsfastigheter som utvecklar och förvaltar fastigheter för äldreboende, utbildning, vård och rättsväsende med 140 medarbetare i Sverige, Finland och Tyskland. Hemsö arbetar i projekt som löper flera år framåt i tiden, i en stabil bransch vilket gör att du blir en del av ett tryggt företag som stadigt växer. Hemsö har fått utmärkelsen ”Årets karriärföretag” för femte året i rad då de har en innovativ arbetsmiljö och karriärmöjligheter där medarbetarna kan växa och utvecklas inom organisationen.

Hemsö söker nu en Trainee med anställning på avdelningen för förvaltning. Under traineeprogrammet kommer du även få bredda dina kunskaper inom andra avdelningar som transaktion, projekt samt hos stabsfunktioner. Du kommer få stöttning av seniora kollegor och arbeta från olika avdelningar och kontor både i Sverige och internationellt i Tyskland och Finland.

Du erbjuds

  • En möjlighet att som nyexaminerad gå ett beprövat traineeprogram som tidigare varit mycket uppskattat med ett tydligt upplägg där du får ta del av seniora medarbetares kompetens samt vara med och påverka affärer och verksamheten redan från starten.

  • En chans att arbeta från och få en inblick i företagets olika avdelningar och marknader i Sverige, Tyskland och Finland för att sedan erbjudas en tillsvidareanställning på huvudkontoret i Stockholm och avdelningen för förvaltning.
  • Att få arbeta för en god sak där du bidrar till hållbarhet och samhällets utveckling genom att arbeta med samhällets viktigaste fastigheter. Du blir en del av en platt, flexibel och social organisation där man gärna skapar sammanhållning bland medarbetarna genom AW, Kickoffs samt gemensam frukost varje fredag.

Arbetsuppgifter

Traineeprogrammets sex månader. Du kommer att samarbeta med erfarna fastighetsförvaltare och tekniska förvaltare. I din roll får du arbeta med en portfölj av fastigheter där du ansvarar för fastigheternas totala ekonomi. Du arbetar med kundkontakter, om- och nyförhandling av hyresavtal, leda ombyggnadsprojekt samt ansvarar för budget och prognosarbete.

Under Traineeprogrammet ingår placering på transaktionsavdelningen där du får vara med i processer för försäljning och förvärv av fastigheter, samt på projektutvecklingsavdelningen som arbetar med nya projekt på Hemsö.

Vi söker dig som

  • Är nyexaminerad civilingenjör i samhällsbyggnad, lantmäteri eller liknande, med intresse för att arbeta med förvaltning av samhällsfastigheter

  • Är positiv, engagerad och driven med har en vilja att förbättra och utveckla Hemsös affär och verksamhet
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då du kommer arbeta på båda språken i din roll.

Det är starkt meriterande om du har arbetat med något samhällsinriktat som exempelvis engagerat dig under studietiden eller har erfarenhet av arbete inom samhällsfastigheter som exempelvis på sjukhus med äldrevård eller på äldreboende.

Som person är du:

Ansvarstagande Du tar stort ansvar och driver dina arbetsuppgifter och ansvarsområden framåt och tar ansvar för helheten

Har du god samarbetsförmåga Du anstränger dig för att skapa goda samarbeten och anpassar ditt beteende för att förbättra samarbetet med andra personer

Affärsmässig Är intresserad av att hålla sig uppdaterad inom sitt ansvarsområde för att bidra till organisationens mål.

Övrig information

  • Start: Augusti 2021

  • Omfattning: Traineeprogramet är heltid i 6 månader. Tjänsten är en tillsvidareanställning direkt från start.

  • Placering: Linnégatan 2, Stockholm

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hemsö Fastigheters önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Hemsö

Dela detta jobb

Trainee till avdelningen för förvaltning, Hemsö Fastighets AB

Academic Work