teknikjobb.se

Trainee inom RD till AP&T

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-10-12

Ansök nu

Trainee inom RD till AP&T

Är du en fena på konstruktion, hydraulik, teknikproblemlösning eller kanske beräkningar? Brinner du för teknik och drivs av att en dag jobba med det du tycker är som allra roligast och samtidigt få utvecklas tillsammans med andra i kreativa team? AP&T startar nu ett Traineeprogram vilket ger dig en möjlighet att förverkliga ditt teknikintresse och samtidigt bredda din kunskap inom en verksamhet med stora resurser och utvecklingsmöjligheter. Som Trainee erbjuds du ett komplett utbildningsprogram samtidigt som du får driva egna projekt inom ditt specifika område. Ansök idag - vi jobbar med löpande urval!Om tjänsten

Som Trainee hos AP&T kommer du gå ett omfattande utbildningsprogram tillsammans med två andra personer. Varje Trainee kommer arbeta med ett eller flera projekt under utbildningsprogrammet och dessa projekt kommer syfta till erfarenhetsbaserad inlärning av hela AP&T:s verksamhet.

Omfattningen av Traineeprogrammet är 1,5 år med start den 15 september. De första 3 månaderna kommer du få en introduktion där du under huvuddelen av tiden jobbar på olika avdelningar med små projekt kopplade till AP&T:s produkter för att sedan hitta det område du finner är mest intressant inom din avdelning. Under utbildningens gång kommer du även lära känna AP&T:s kärnvärden och företagskultur, deras produkter och marknad samt övriga projekt som sker inom verksamheten.

Som Trainee hos AP&T får du lön för ditt arbete under hela utbildningsprogrammet.

För denna Trainee-tjänst kommer du tillhöra Research & Development-avdelningen med fokus på hydraulik.

Spana in klippet från AP&T:Arbetsuppgifter

Research & Development inom AP&T består av många olika avdelningar. Du kommer tillhöra hydraulikavdelningen som ansvarar för konstruktionen av AP&T:s hydrauliska system. Teamet består av experter inom olika teknikområden och agerar support till sälj, eftermarknad och produktion. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta:

 • Konstruering och beräkning av hydrauliska system

 • Simuleringar av hydrauliska system

 • Konstruktionsuppdrag och utformning av underlag för produktion

Vi söker dig som

Är en nyfiken och driven person som älskar problemlösning och har ett engagemang för att utveckla och bredda sin kunskap. Du har en civilingenjörsutbildning inom hydraulik, alternativt högskoleingenjör på mekaniksidan. Du kan även vara en gymnasieingenjör med arbetslivserfarenhet som väger upp utbildningskravet. Du är en person som är nyfiken och är tekniskt lagd. Internt och externt på AP&T kommunicerar man på både svenska och engelska varpå vi ser att du är obehindrad i båda språken.

Det är meriterande om du har erfarenhet av följande:

 • Arbetslivserfarenhet inom industri

 • Kunskaper i tyska

Som person är du:

 • Problemlösande

 • Strukturerad

 • Ansvarstagande

 • Resultatinriktad

 • Samarbetsvillig

Övrig information

 • Start: 15 september

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Tranemo, Västra Götalands Län

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och AP&T:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

AP&T står för Automation, Presses and Tooling och grundades 1989 då tre företag gick samman vilket gav fördelen att kunna erbjuda kompletta produktionslinor och installation. Detta koncept namngavs One Responsible Partner och är fortfarande en av AP&T´s främsta konkurrensfördelar.

Läs mer om hur det är att arbeta på AP&T här: https://career.aptgroup.com/

Dela detta jobb

Trainee inom RD till AP&T

Academic Work