teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Trafikserviceman till RentSafe i Brunna

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Trafikserviceman till RentSafe i Brunna

Trafikserviceman till RentSafe i Brunna

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi på RentSafe letar nu efter en ny kollega som vill vara med på vår resa mot att skapa säkra och trygga arbetsplatser i trafiken. Hos oss varierar arbetsuppgifterna och var dag är inte den andra lik. Vi söker dig som är driven, trivs med fysiskt arbete och har en bra känsla för service.

Som vår nya kollega kommer du att arbeta med:
Montering/Demontering av vårt trafikmaterial hos kund
Tillsynsarbeten
Trafikvaktsarbete
Omskyltning av lokala trafikföreskrifter

På RentSafe arbetar vi brett, vilket innebär att vi hjälper varandra.

Personprofil
Vi söker dig som är driven och självgående, vi ser gärna att du har genomgått gymnasieutbildning eller liknande med inriktning transport eller bygg & anläggning. Eftersom du kommer jobbar i ett sammansvetsat team är det viktigt att du har god samarbetsförmåga, men heller inga problem med att jobba självständigt. Du tar ansvar för de uppgifter du blir tilldelad samt arbetar noggrant och strukturerat.

För att lyckas i rollen krävs:
B-körkort
Flytande svenska i tal och skrift

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av anläggningsarbeten eller arbete på väg samt kundbemötande. Det är meriterande om du har C-kort eller truckkort.

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: mån-fre 7–16, skift kan förekomma
Plats: Brunna

Företagspresentation
RentSafe Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Ramirent AB som vilka erbjuder dig kompletta helhetslösningar inom området Väg & Trafik och trafiksäkerhet.

Vår uppgift är att säkerställa en tryggare och säkrare arbetsmiljö på våra vägar så att din familj antingen färdas eller arbetar tryggare. Några exempel på arbeten vi utför är: uthyrning av trafikmaterial, upprättande av TA-planer, montering av trafikavstängningar och skalskydd, flaggvaktstjänster och tillsynsarbeten.

Med hög kompetens, rätt produkter och med arbetsmiljö i fokus ska RentSafe skapa den säkraste och mest ekonomiska helhetslösningen för våra kunder och trafikanter.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Dela detta jobb

logo
Trafikserviceman till RentSafe i Brunna

PerformIQ