teknikjobb.se

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Motiveras du av att hitta smarta trafiklösningarna? Vill du arbeta i en expansiv kommun med stark framtidstro? Till vår Planeringsavdelning söker vi nu en trafikingenjör som vill vara med och bygga framtidens Kungsbacka. Är det du?

Rollen som trafikingenjör hos oss

I Kungsbacka byggs det så det knakar. Som trafikingenjör är du med i de flesta infrastrukturprojekt som pågår runt om i kommunen. Du arbetar för att göra våra trottoarer, vägar, gator och cykelvägar säkrare, tryggare och mer tillgängliga. Med smarta och effektiva trafiklösningar gör du vardagen lite enklare för kommunens invånare och utvecklar framtidens Kungsbacka. Mer specifikt så ansvarar du för att beställa, utreda och ta fram förslag på trafiklösningar, för alla olika trafikslag. Du genomför trafikutredningar, arbetar med trafikreglering och tar fram förslag för ökad trafiksäkerhet. Du är också rådgivare i detaljplaner och deltar i planering av väg- och gatuprojekt. Cykelplanering är en viktig del i Kungsbackas trafikarbete och du är en nyckelspelare i att få fler att resa hållbart (mobility management).

Som trafikingenjör ingår du i ett team tillsammans med trafikplanerare, trafiksamordnare & landskapsarkitekter. Du samarbetar också med andra enheter och förvaltningar inom kommunen i frågor kring bland annat trafiksäkerhet och nya planområden. Du med i olika projektgrupper och har mycket kontakter med kommunens invånare, markägare och andra myndigheter och organisationer.

Din profil

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning på lägst högskolenivå (180hp) med inriktning mot samhällsbyggnad eller trafiksäkerhet. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av trafiksäkerhetsarbete och trafik- eller stadsplanering. Är du van vid att arbeta i AutoCAD och har kunskaper i GIS är det positivt. B-körkort är ett krav för tjänsten.     

Som person är du bra på att planera och organisera ditt arbete, ta initiativ, driva processer framåt och hålla deadlines. Du har lätt för att samarbeta med andra och kommunicerar på ett tydligt sätt, såväl i tal som i skrift. Tidigare erfarenheter har visat att du kan anpassa dig till nya omständigheter och att arbeta med komplexa frågor, där din goda analytiska förmåga kommer väl till nytta!

Om oss på förvaltningen för Teknik

På förvaltningen för Teknik arbetar 150 medarbetare med att planera, underhålla och bygga ut infrastruktur i hela kommunen. Förvaltningen ansvarar bland annat för gator och gatubelysning, gång och cykelvägar, allmänna platser och parker, dricksvatten och avloppsrening, sophämtning och återvinning samt det kommunala bredbandsnätet. Kort sagt: vi gör vardagen lite enklare för kommunens invånare!

Vi erbjuder

Spännande och utmanande arbetsuppgifter där du får möjlighet att påverka och utvecklas! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner, läs mer på vår hemsida, här.

Tjänsten som trafikingenjör är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 22 maj 2019. 
Vi ser fram emot att höra från dig!

#LI-KUNGSBACKA

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningensomfattning: Heltid 
Anställningsform: Tillsvidareanställning 
Tillträde: Enligt överenskommelse 
Löneform: Individuell lönesättning 
Antal lediga befattningar:1 
Sysselsättningsgrad: 100% 
Ort: Kungsbacka 
Referensnummer: 2019/324
Sista ansökningsdag: 2019-05-22
Kontakt: Ulrika Haij, Verksamhetschef, 0300-83 42 20 
Emma Renström, Rekryteringsspecialist, 0300-83 30 28

Trafikingenjör med fokus trafikplanering till Kungsbacka

Ort
Utgår

2019-05-30

Ansök nu

Dela detta jobb