teknikjobb.se

testing företagslogga

Trafikdesigner till ÅF i Göteborg!

Företag ÅF
Ort
Kategorier
Utgår

2018-12-21

Ansök nu

Trafikdesigner till ÅF i Göteborg!

Om jobbet

Är du en engagerad och ansvarstagande person som drivs av att lösa problem och kombinera teknik och design? Vill du vara med att planera och forma framtidens trafiksystem? Vi på ÅF söker nu en trafikdesigner till Göteborg!

Vi är en grupp med kreativa, drivna och fokuserade trafikdesigners som främst arbetar med trafikutformning och planering i tidiga skeden, tar fram underlag för förändringar och utveckling av gatumiljön.Inom vår verksamhet arbetar både yngre och mer erfarna konsulter och uppdragen är i varierande storlek och form. Tillsammans är vi ca 50 konsulter som på olika sätt har ett stort engagemang i trafik- och mobilitetsfrågor.

Nu letar vi efter dig med intresse för trafiklösningar och för att bidra till ett hållbart transportsystem som är attraktivt, tillgängligt och säkert. Du kommer både få möjlighet att driva egna uppdrag och få ingå i projektgrupper där vi tillsammans kommer fram till de bästa lösningarna.

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet av arbete med trafikutformning, antingen som konsult eller på beställarsidan. Du ska gärna ha några års erfarenhet från arbete med AutoCAD och/eller Civil 3D. Det är meriterande om du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarig utbildning. Du kan tidigare ha arbetat som projektör men är intresserad av att arbeta i mer tidiga skeden. Du har en god analytisk förmåga och tycker om att arbeta i grupp men du drivs också av självständigt arbete. Som person har du ett genuint intresse för hållbar samhällsplanering.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

Henrik Rönnqvist
Sektionschef
+46703738318
henrik.ronnqvist@afconsult.com

Dela detta jobb

testing företagslogga
Trafikdesigner till ÅF i Göteborg!

ÅF