teknikjobb.se

TORRSUGSOPERATÖR TILL VÄSTERÅS

Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-06

Ansök nu

TORRSUGSOPERATÖR TILL VÄSTERÅS

Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 750 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, håltagning, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015.

Relita Industri & Skadeservice AB har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi har ett behov av flera kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. Vi söker nu två torrsugsoperatörer till vårt kontor i Västerås. 

Personliga egenskaper 
Du behöver vara stresstålig, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ. I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla. Det är viktigt att du är en trygg och säker förare som kan planera din körning väl, både utifrån trafiksäkerhet och miljöpåverkan 

Vi erbjuder dig 
Jobbet som torrsugsoperatör är väldigt varierande. Du har eget ansvar för fordonet och sköter själv kontakt med kund ute på arbetsplatsen. Arbetet går ut på att ute på olika arbetsplatser avlägsna olika typer av material så som spån, sand, betong m.m. inne från fastigheter med vakuumteknik. Som operatör arbetar du manuellt med sugslangen för att suga upp materialen in i torrsugens tank. Avfallet transporterar du sedan till avfallsanläggningar. 

Det är ett spännande och omväxlande arbete och vi på Relita är stolta över att arbeta med bra och moderna fordon. Du får hos oss goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare. 
Vi tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns. Vid anställning gäller 6 månaders provanställning. 

Arbetstid: Heltid: 07.00-16.00 
Lön/förmåner: Fast lön 

Krav 
C-körkort
YKB 

Meriterande 
ADR 
E-körkort 
Erfarenhet av liknande arbete 

Kontaktperson

Rikard Johansson

Produktionsledare Torrsug & Stamspolning
  
Tel  010 - 143 03 08
rikard.johansson@relita.se

Ansökan

Sista ansökningsdag 7/6.
Vi behandlar ansökningarna löpande och önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Vid frågor kontaktas Rikard Johansson, 010-1430308

Klicka här för att söka tjänsten

Dela detta jobb

TORRSUGSOPERATÖR TILL VÄSTERÅS

Relita Industri & Skadeservice AB