teknikjobb.se

TORRSUGSOPERATÖR STOCKHOLM SYD

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

TORRSUGSOPERATÖR STOCKHOLM SYD

Relita Industri & Skadeservice AB har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi har ett behov av flera kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. Vi söker nu två torrsugsoperatörer till vårt kontor i Stockholm Syd.

Du som person 
Du behöver vara stresstålig, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ. I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla. Det är viktigt att du är en trygg och säker förare som kan planera din körning väl, både utifrån trafiksäkerhet och miljöpåverkan 

Vi erbjuder dig 
Jobbet som torrsugsoperatör är väldigt varierande. Du har eget ansvar för fordonet och sköter själv kontakt med kund ute på arbetsplatsen. Arbetet går ut på att ute på olika arbetsplatser avlägsna olika typer av material så som spån, sand, betong m.m. inne från fastigheter med vakuumteknik. Som operatör på torrsugen jobbar du i par och arbetar manuellt med sugslangen för att suga upp materialen in i torrsugens tank. Avfallet transporterar du sedan till avfallsanläggningar. 

Det är ett spännande och omväxlande arbete och vi på Relita är stolta över att arbeta med bra och moderna fordon. Du får hos oss goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare. 
Vi tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns. Vid anställning gäller 6 månaders provanställning. 

Arbetstid: Heltid, 07.00-16.00 
Lön/förmåner: Fast lön 
Kontor: Stensätravägen 9, 127 39 Skärholmen 

Krav 
C-körkort 
YKB

Meriterande 
ADR 
E-körkort 
Erfarenhet av liknande arbete 

Sista ansökningsdag 30 juni. 
Vi behandlar ansökningarna löpande och önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Vid frågor kontaktas Filip Larsson, 010 - 143 01 08

Dela detta jobb

TORRSUGSOPERATÖR STOCKHOLM SYD

Relita Industri & Skadeservice AB